FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe îi asigură pe stelişti: "Rămîn 100% la Steaua" » Ce spune despre Becali şi decizia din 24 iunie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 19 iunie 2013 15:04

Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre cantonamentul din Austria, dar şi despre situaţia lui Gigi Becali. De asemenea, a anunţat că va continua la Steaua chiar dacă echipa va fi exclusă din cupele europene.

"Consider că ceea ce am făcut pînă acum ne va ajuta să reuşim să facem ce ne propunem. Avem şi ghinion că este vreme frumoasă, 30 şi ceva de grade la 880 de metri. Jucătorii trebuie să facă un efort în plus, dar sînt de valoare şi fac ceea ce le cerem noi".

Reghe a fost deranjat că steliştii sînt întrebaţi de Gigi Becali şi a asigurat că echipa este alături de patron: "Nu ne mai întrebaţi de patronul echipei. Dacă ar fi după noi, am merge toţi, am bea cafeaua cu el, dar acest lucru nu ţine de noi. Încercăm să-l ajutăm să treacă mai uşor peste această perioadă. Toţi jucătorii sînt alături de Gigi Becali. S-a tot discutat despre cine are cel mai mare merit la Steaua. Cel mai mare merit pentru acest sezon îl are Gigi Becali. Toţi rîdeau, aşa zişii specialişti susţineau că nu mă prinde paltonul. El a avut încredere în munca noastră şi ne-a lăsat să ne facem dreapta".

Tehnicianul a explicat că va fi la Steaua indiferent de decizia de pe 24 iunie: "Voi continua la Steaua indiferent de decizia de pe 24 iunie. Trecem printr-un moment greu, dacă nu vom juca în cupele europene vom fi şi mai puternici în sezonul următor. Ne vom bate pentru campionat şi cupă dacă vom fi excluşi, dacă nu, ne vom bate şi pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
tigruzzu
tigruzzu  •  19 Iunie 2013, 20:29
Postat de forumeer pe 19 Iunie 2013, 17:36

Multumim, Reghecampf!! Cel mai bun antrenor din Romania, de departe. Luam titlul si sezonul urmator.

Nu uitați că pe Reghe îl aveți... pomană de la Copos. :-))))))

forumeer
forumeer  •  19 Iunie 2013, 17:36

Multumim, Reghecampf!! Cel mai bun antrenor din Romania, de departe. Luam titlul si sezonul urmator.

superstar20
superstar20  •  19 Iunie 2013, 15:45
Postat de antreprenor pe 19 Iunie 2013, 15:37

am cam exagerat cu ironia mea.....99% din populatia terrei stie unde e marte stituata in chimb unde e qatar.....

N-are rost, sa ma anunti si pe mine cand o sa ajunga Rada sa antreneze in Italia sau Spania. Vorbesti de parca am avea antrenori la echipe mari sau antrenorii din Liga 1 au oferte din Spania, Italia, Anglia, Germania, iar Reghe e un fraier pe care nu il vrea nimeni. Asta nu e o ironie, asta este un comentariul al unei persoane idioate, al unei persoane care refuza sa vada realitatea.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează