FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ 5-1

Reghe n-a avut milă de Anamaria: "Nu puteam să le cer să se oprească"

Articol de - Publicat luni, 06 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 august 2012 00:32

Laurenţiu Reghecampf spune că nu-l interesează scorul şi că s-ar fi mulţumit şi cu un 1-0


- Domnule Reghecampf, a fost mai uşor decît v-aţi fi aşteptat?
- Nu, eu ştiam că U Cluj va veni la Bucureşti să cîştige, e normal pentru că adversarii au nevoie de puncte să se salveze de la retrogradare. Le-am zis băieţilor să aibă grijă şi să nu intre în jocul lor şi mă bucur că am fost ascultat. Am izbutit nişte goluri care au arătat cît de mult ne-am dorit să învingem ca să arătăm că meciul cu Trnava a fost un accident.

- A fost un meci dificil pentru dumneavoastră, avînd în vedere că soţia v-a fost adversar?
- N-a fost uşor! Anamaria e preşedintele Universităţii şi indiferent de rezultat nu ar fi ieşit bine pentru amîndoi. Aş fi fost mulţumit şi cu 1-0, dar nu puteam să le cer băieţilor să se oprească.

- Ce vă bucură cel mai mult înaintea returului cu slovacii?
- Sînt fericit că toţi cei care au ratat joi, în partida tur, au marcat împotriva clujenilor. Eu ştiu ce valoare are Rocha şi am încredere în el. Veţi vedea că merită să joace la Steaua!

- Ar fi un dezastru eliminarea din Europa?
- Bineînţeles! Sper ca jucătorii mei să înţeleagă importanţa acestei "duble"! Eu sînt încrezător, valoric sîntem peste ei şi asta s-a văzut şi joi. Din păcate, ne va lipsi Tănase, dar am fotbalişti în lot care îl pot înlocui. Pentru a nu ne complica şi mai mult situaţia, trebuie să deschidem cît mai repede scorul.

"Laur a fost foarte rău, Steaua ne-a bătut la scor. O să-l mut în altă cameră pentru treaba asta!"
Anamaria Prodan, preşedinte U Cluj

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
robotzel
robotzel  •  06 August 2012, 21:35

pentru toti de mai jos. Aveti vreo dovada ca a fost blat? Daca nu atunci taceti din gura pentru ca ceea ce faceti voi intra in domeniul penal si se numeste calomnie. Daca aveti vreo dovada mergeti la procuratura. Altfel nu aveti dreptul nici macar sa scoateti un cuvant.

konstantin85
konstantin85  •  06 August 2012, 15:33

dupa ce faci blat faci si pe nebunu.E vai de voi stelistilor si e vai de echipa ardelenilor.Toata divizia A e praf datorita lui mitica

adrio1979
adrio1979  •  06 August 2012, 14:56

Mai nemernicule atat de ipocrit pot sa fii,macar aii decenta si nu mai declara nimic, nici tu nici prodanca ,rusineeeeeeeeeeeeeeeee.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează