FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghe nu e mulţumit de un atacant pe care chiar el l-a adus: ”E mereu în ofsaid!”

Articol de - Publicat sambata, 20 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 19 octombrie 2012 20:33

Rocha nu prinde echipa nici măcar acum, după escapada bahică a lui Nikolici. Antrenorul îl taxează pe brazilian fiindcă nu se implică suficient


Pentru Adi Rocha nu e suficient să dea goluri. Sud-americanul e cel mai bun marcator al Stelei în toate competiţiile, cu 9 reuşite, cîte are şi Rusescu, dar toţi se plîng de el! Becali deja l-a criticat de multe ori şi l-a cerut afară din echipă, "că nu poţi să joci cu Rocha pe teren", acum şi Reghecampf e supărat pe Adi. "Nu aleargă suficient, e prins prea des în ofsaid!" sînt argumentele cu care antrenorul îl lasă pe brazilian pe banca de rezerve.

La Tîrgu-Jiu, în locul lui va juca Nikolici. Muntenegreanul e favorizat deşi toate datele sînt împotriva sa: are numai 3 goluri în această stagiune, o treime din cîte a înscris Rocha, şi a profitat de întreruperea campionatului ca să petreacă o noapte întreagă în club, la sfîrşitul căreia a fost filmat de Cancan vomitînd dintr-un taxi. "E şi mai motivat acum!", crede Reghe despre Stefan. "Şi el, şi Matei vor să scape de imaginea care li s-a creat din cauza incidentului din weekendul trecut. Şi oricum, cu ei doi nu am avut niciodată probleme, mereu s-au antrenat formidabil!", i-a lăudat Reghe.

Pe Rocha tocmai el l-a luat în Ghencea. Tehnicianul a insistat şi a obţinut achiziţionarea vîrfului de 26 de ani la scurt timp după ce el însuşi semnase şi au venit împreună de la Chiajna, unde Adi contribuise la salvarea de la retrogradare cu 8 goluri date în retur.

6 goluri a marcat Rocha în Liga 1, aproape o treime din cîte reuşite avea el în CV-ul cu care a venit la Steaua. Avea 21 în 4 campionate: Brazilia, Austria, Germania şi România

"Cine joacă titular în atac? Hai, dom'le, mai are rost să vorbim despre asta! Nikolici va fi, normal! Trebuie să-şi spele păcatele după ce a băut pînă dimineaţă!"
Gigi Becal, patron Steaua

"Adi m-a dezamăgit în meciul cu Copenhaga, dar am discutat cu el şi totul e în regulă, m-a înţeles"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Eu accept ca un jucător să aibă o evoluţie mai slabă, se mai întîmplă, dar vreau de la el măcar să se implice total din punct de vedere fizic!"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gherghiceanuionel
gherghiceanuionel  •  20 Octombrie 2012, 14:28

Reghe ar face de fiecare data primul 11 incepand cu Adi Rocha...dar nu-l vrea Becali. Asta dovedeste ca doar Becali decide!

blue_sky
blue_sky  •  20 Octombrie 2012, 13:43

Pai ce vrei de la un atacant care iti da mereu goluri?Poate n-o fi mereu in forma, dara marcheaza atunci cand trebuie, adica ceea ce trebuie sa faca un atacant.Si el si Adi Popa sunt achizitii foarte bune, singurul adus de la Chiajna care n-are fata de Steaua e Doru Bratu accidentatu.Stelei ii trebuie un coordonator de valoare si unfundas lateral dreapta bun, care sa-l dubleze pe Georgievski si atunci va avea rezultate foarte bune in Europa.Deja cu lotul de acum, la modul cum joaca si la pregatirea fizica pe care o are, Steaua incepe sa semene cu cea din 1986.Si atunci avea un preparator fizic foarte bun(Florentin Marinescu), iar acum un neamt, iar asta se vede.

nubreed
nubreed  •  20 Octombrie 2012, 09:59

Cica Nikolic e favorizat , desi cifrele sunt impotriva lui : a marcat doar de 3 ori aceasta stagiune ... Dar cate meciuri a jucat ?? si cate a jucat Rocha ?? Ziaristi de carton

Vezi toate comentariile (5)
Comentează