FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Reghe poate să-şi ia gîndul de la Celeban: "Are ofertă clară, nu va mai continua în Liga 1" » Motivele invocate de fotbalist

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 aprilie 2014 12:25

Piotr Celeban este unul dintre jucătorii doriţi insistent de Laurenţiu Reghecampf la Steaua, fundaşul fiind pe lista Stelei şi în vara trecută, dar cele două părţi nu s-au înţeles atunci. Acum însă, fotbalistul ar putea veni din postura de jucător liber de contract, însă Steaua are un contracandidat puternic.

Celeban şi-a reziliat unilateral contractul cu FC Vaslui din cauza restanţelor financiare, iar acum aşteaptă oferte din Liga 1 sau din străinătate după ce va primi cartea verde provizorie din partea UEFA.

Dar evoluţiile polonezului nu i-au impresionat doar pe stelişti, ci şi pe alte echipe din ţara natală. Chiar impresarul fotbalistului, Aurel Damian, a dezvăluit că fundaşul are o propunere tentantă din prima ligă poloneză şi că nu ştie dacă va mai accepta să joace în România, mai ales că are un salariu mare.

"Şi-a reziliat unilateral contractul, dar tot trebuie să primească banii pînă în această săptămînă. În prezent, are o ofertă clară de la o echipă de top din Polonia, totul s-ar putea perfecta în următoarele 30 de zile. Încercăm să obţinem un contract cît mai bun pentru el pentru că este un jucător de naţională.

Nu ştiu dacă va accepta să continue în Liga 1. În primul rînd, experienţa lui în România nu a fost printre cele mai fericite. Aşa că se va gîndi de două ori înainte să ia o decizie. În al doilea rînd, Celeban avea şi un salariu foarte mare la Vaslui, nu ştiu cine îi va oferi aceiaşi bani. De aceea nu cred că va mai continua în Liga 1", a explicat impresarul la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
andrei.f
andrei.f  •  11 Aprilie 2014, 18:37

Tot ţiganul îşi laudă iapa !

redarrow
redarrow  •  11 Aprilie 2014, 16:41
Postat de steaua_blatista pe 11 Aprilie 2014, 14:25

1-1 si 2-1 tie ti se pare ca sau distrat cu polonezi ?

comentarii de acest gen vin din partea oamenilor ce nu au vazut meciul. nici macar nu ai habar de rezultat. probabil si numele l-ai ales dupa ce ti-a zis vecinu de la bloc

iulix73
iulix73  •  11 Aprilie 2014, 15:42

Curios ... salariile din prima liga Poloneza sunt sub salariile din Romania ! Legia Warsovia are un buget mai mare in rest sunt de talia Pandurilor !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează