FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA

Reghe şi Ilie Stan au scos cuţitele pe masă! » Disputa incredibilă care îi învrăjbeşte pe cei doi antrenori

Reghecampf i-a stîrnit furia lui Ilie Stan după ce l-a scos pe fiul lui din lotul Stelei.
Reghecampf i-a stîrnit furia lui Ilie Stan după ce l-a scos pe fiul lui din lotul Stelei.

Articol de - Publicat marti, 17 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 iulie 2012 01:05

Actual antrenor al Stelei l-a dat afară de la prima echipă pe fiul fostului "principal" din Ghencea, Andrei Stan, lucru ce l-a înfuriat pe Ilie, care a decis să-l excludă de la Concordia pe "copilul" lui Reghe.

Debutul Stelei în noul campionat, meciul cu Concordia Chiajna, de luni seară, din Ghencea, e deja încins de relaţiile tensionate dintre cei doi antrenori principali. Între Reghecampf şi Ilie Stan s-a iscat un adevărat război la ceva timp după ce primul a preluat-o pe Steaua şi după ce cel de-al doilea a fost instalat la Chiajna.

Reghe i-a dat afară copilul
Motivul? Totul a plecat de la decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a-l scoate din lotul primei echipe pe Andrei Stan, fiul fostului tehnician din Ghencea. Reghecampf a considerat că nu are nevoie de acesta, mai ales că au fost momente la începutul pregătirilor cînd ceilalţi fotbalişti din lot nu se puteau abţine să nu comenteze ironic pe seama modului în care Stan junior se prezenta la antrenamente.

Ilie Stan i-a dat afară "copilul"
Excluderea fiului său l-a înfuriat teribil pe Ilie Stan, care a căutat o metodă să se răzbune pe cel cu care se va înfrunta peste mai puţin de o săptămînă. Ieri a decis să-l dea afară din lot pe Apostol Muzac, fotbalist considerat "copilul" lui Reghecamp cît timp acesta a antrenat la Chiajna, perioadă în care mijlocaşul a fost folosit în toate meciurile ca titular şi a fost printre cei mai buni oameni ai Concordiei! În plus, Muzac e şi nepotul lui Teia Sponte, omul care l-a adus pe Reghe în Ghencea şi care e foarte bun prieten cu Laurenţiu şi Anamaria Prodan.

Doi fii şi un fin în lot
Muzac a fost înştiinţat că nu mai poate rămîne la Chiajna, el fiind imediat ofertat de U Cluj, echipă cu care a şi semnat şi va putea evolua chiar în prima etapă, vineri, împotriva celor de la Pandurii. Pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Muzac, Ilie Stan l-a adus la echipă chiar pe fiul său, Andrei, dat afară de Reghe de la Steaua, după ce îl luase sub comanda sa şi pe al doilea băiat al său, Daniel, care a evoluat la echipa a doua a celor de la U Cluj! Pe lîngă aceştia, Stan îl are sub comandă şi pe Sorin Paraschiv, fostul stelist fiind finul său.

Va fi primul meci direct
Disputa de luni dintre Steaua şi Chiajna va fi şi primul prilej al duelului dintre Reghecampf şi Ilie Stan în calitate de antrenori. În returul sezonului trecut nu s-au întîlnit pentru că atunci cînd s-a jucat meciul Chiajna - Steaua, scor 0-2, Ilie Stan fusese deja înlocuit de la Steaua, Reghecampf duelîndu-se cu Mihai Stoichiţă.

Stan a spionat
Amicalul Steaua - Litex Loveci, scor 3-0, a fost văzut din tribună de Ilie Stan. "Am venit să-i văd pe noii jucători ai Stelei, cum se exprimă ei. Ce am văzut? Steaua arată destul de bine, dar rămîne de văzut cum se va descurca şi atunci cînd vor fi meciuri oficiale, nu amicale", a declarat Stan la plecarea de la stadion.

6 luni au fost colegi Reghecampf şi Ilie Stan, ca jucători, la Steaua, în sezonul 1997-1998, jucînd împreună în 11 partide

"Cum voi fi primit de către suporterii Stelei? Voi fi aplaudat deoarece cred că am schimbat multe lucruri în bine cît timp am fost acolo" (Ilie Stan, antrenor Chiajna)

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (38)
cristi_steaua2010
cristi_steaua2010  •  18 Iulie 2012, 09:54

voi nu stiti ce vorbiti ma? chiajna sezonul trecut avea super jucatori , acum sunt numai chiftele si jucatori care mai fac 1 ban sa plateasca 2-3 rate.. paraschiv,ghionea,asa jucatori?

armion
armion  •  17 Iulie 2012, 18:26

Ilie va fi lucrat de jucatori. Daca se joaca pe bune nu bat oierii!

plischi
plischi  •  17 Iulie 2012, 13:50

"Ura la romani", studiu emotionant de Traian Ponta, pe marginea caruia au copy-past(at) Ilie Regestan.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează