FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe și MM l-au distrus pe Pițurcă și îl amenință: "Ne vedem la tribunal!"

Reghe și MM nu cedează în disputa cu Pițurcă
Reghe și MM nu cedează în disputa cu Pițurcă

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2017 00:00

Reghe și MM l-au distrus, într-o conferință de 50 de minute, Pițurcă.

După dezvăluirile lui Victor Pițurcă de joi seară, la DolceSport, despre problemele mari de la Steaua, despre atmosfera proastă din lot, dar și despre beția de la Zurich, Reghecampf și Mihai Stoica au decis să-i dea replica fostul selecționer și tehnician al roș-albaștrilor.

"E singurul care n-a dus Steaua în Europa"

Reghe e hotărât chiar să-l dea în judecată pe Piți: "E singurul antrenor de după '89 care nu a reușit să califice Steaua în cupele europene.

Acestui personaj îi place foarte mult, în momentul de față, să iasă pe la televizor și pe la emisiuni, lucru pe care nu l-am remarcat înainte. El trebuie să dovedească niște lucruri pe care le spune! Am înregistrat emisiunea și o voi folosi ca probă la proces.

Nu îmi place să stau să mă cert cu un om care nu are ce face decât să facă rău. Analizați foarte atent cum vorbește acest personaj care acum vreo 6-7 ani, din greșeală, și-a împușcat un coleg la vânătoare în....! Stă și învârte cărțile sau e prins pe la cazinou cum învârte pachetul cu camera de luat vederi".

"Nu știe nici română"

Mihai Stoica a intervenit și el: "S-a discutat despre un episod care n-a existat. Nu credeam că poate fi tratat așa atent un asemenea subiect. Se scriu niște minciuni înfiorătoare. La Zurich eu m-am simțit rău și nu am putut ajunge la un meci. Ne știți bine, ați fost în cantonamente cu noi. Cum să facem așa ceva, când noi stăm pe bancă și mister vine și la conferințe?!

Domnul Pițurcă trebuie să răspundă, pentru că așa e normal, să probeze tot ce zice! Se pot spune multe despre mine. Orice, dar, oameni buni, nu beau! Și eu pot face un throwback, nu-i înjurătură pentru unii care nu știu limba engleză, deși au ani antrenați afară și ar fi trebuit să vorbească engleză. Din păcate, nu știu nici limba română. Ca să spui că nu ți-e frică, dar ți-e teamă, trebuie să ai ori imaginație, ori un umor involuntar. Nici asta nu e înjurătură".

N-a fost de la băutură, ci de la brânză! :)

Stoica a explicat de ce a ratat partida cu Zurich: "Eu am fost la prânzul oficial în ziua meciului. Erau niște «izvoare» de brânză topită, foarte interesante. Ne-au mai întrebat dacă am dori să se repete această operațiune, să se mai umple farfuriile cu brânză topită.

Bineînțeles că nu aveam chef de o a doua tranșă de brânză topită, dar am văzut că gazdele noastre atacă al doilea rând de brânză şi am mai luat și noi puțin. Apoi a urmat o prăjitură. Eu am suferit o indigestie și din acest motiv nu am ajuns la stadion".

"Dacă dragoste nu e, nimic nu e"

Steaua se află într-o situație dificilă după ce a fost învinsă de Dinamo în dublă manșă în semifinalele Cupei Ligii, scor general 2-7, iar în cadrul lotului sunt tot mai multe tensiuni. Cu toate astea, Reghe a decis ca la antrenamentul de ieri să inoveze.

El a adus o boxă, iar din ea s-a auzit melodia "Dacă dragoste nu e, nimic nu e" a lui Gheorghe Gheorghiu. Jucătorii s-au luat în brațe, s-au ținut de mâini și au dansat la startul ședinței de pregătire de la Berceni.

"Cu cine să discute Pițurcă de la echipă? Cu portarul de la Ghencea poate! Șumi are voie să vorbească pentru că a câștigat un campionat cu jucătorii respectivi! Chiar dacă nu e corect"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează