FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE/SONDAJ

Reghe trebuie să recompună urgent o echipă dezmembrată de Gigi » Mai rămâne în obiective?

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2016 10:39

Steaua a fost mai activă ca niciodată pe piața transferurilor, iar în această perioadă de mercato roș-albaștrii au ads 12 jucători și s-au despărțit de alți 20. 

Doar cinci dintre cei plecați au fost vânduți: Stanciu, Chipciu, Hamroun, Varela și Cojocaru; alți 15 au fost lăsași să plece liberi: Alcenat, Râpă, Papp, Carp, Pârvulescu, Breeveld, Tahar, Kharja, Gebhart, Popadiuc, Gabi Iancu, Grădinaru, Bawab, Tade și Marica.

În aceste condiții, Reghecampf ar putea avea probleme în a crea o echipă omogenă, care să îndeplinească obiectivele Stelei din acest sezon: titlul de campioană și calificarea în primăvara europeană.

Chiar dacă beneficiază de un lot numeros, tehnicianul roș-albaștrilor va avea dificultăți în a stabili echipa standard din mers. Drept dovadă stau și ultimele transferuri perfectate de Steaua: niciunul dintre Stăncioiu, Jakolis și Moke nu a venit ca om de bază.

Cum arăta echipa Stelei la începutul lunii august: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Pintilii, Achim - Adi Popa, Stanciu, Hamroun - Golubovici 

Cum ar putea arăta echipa cu noile achiziții: Niță - Enache/Jakolis, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Pintilii, Achim/Moke - Adi Popa, Boldrin, De Amorim - Florin Tănase/Golubovici

Dezmembrată de Gigi, reconstruită de Reghe. Își va mai atinge Steaua obiectivele, în ciuda schimbărilor masive de lot?

Da, atât pe plan intern, cât și pe plan extern
Doar pe plan intern, unde nu are adversare care să-i pună probleme
Nu, va fi un fiasco total

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
andrei.cernat
andrei.cernat  •  05 Septembrie 2016, 09:14

Reghe e antrenor de top si stie sa capaciteze o echipa indiferent de numele jucatorilor.

martinpen
martinpen  •  04 Septembrie 2016, 21:18
Postat de englezu pe 04 Septembrie 2016, 16:47

Bai, voi sunteți p... ? Steaua are cel mai bun lot, cel mai mare buget, etc. E adevărat, e condusă de escroci, unii au fost pe la " mititica ", alții vor ajunge mai devreme sau mai târziu, dar cred că nu au adversari pe măsură ! Trist !

Are cel mai bun lot la bani, dar pe teren e departe... Asa stiu si eu sa cumpar cei mai tari jucatori, dar daca sunt antrenor prost iau bataie de la Iasi... sau castig doar cu arbitrii...

englezu
englezu  •  04 Septembrie 2016, 16:47

Bai, voi sunteți p... ? Steaua are cel mai bun lot, cel mai mare buget, etc. E adevărat, e condusă de escroci, unii au fost pe la " mititica ", alții vor ajunge mai devreme sau mai târziu, dar cred că nu au adversari pe măsură ! Trist !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează