FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf a vorbit în premieră despre transferul lui Gnohere: "Am trimis o ofertă lui Dinamo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2016 13:39

Laurențiu Reghecampf a susținut o conferință de presă înaintea meciului din sferturile de finală ale Cupei Ligii cu FC Botoșani (joi, 20:30, Digi, Dolce, Look, GSP.ro). Acesta a vorbit atât despre joc, cât și despre posibilul transfer al lui Harlem Gnohere. 

"Jucătorii sunt capabili să bată Botoșani. Pregătim atât meciul de mâine cât și pe următoarele. Probabil o să vedeți și jucători care nu au jucat foarte mult până acum.

O să avem și jucători care au fost la echipa națională. Sperăm să ne calificăm. Ne putem pregăti mult mai bine aici, de asta n-am plecat. Acolo vom mânca la prânz și ne odihnim la hotel. E vorba de 40 de minute de zbor.

Ne dorim foarte mult să ne calificăm. Vom avea meciuri foarte grele. Cei de la Astra nu vor juca meciul de Cupa Ligii. Vor avea mai mult timp de odihnă", a zis Reghecampf la conferința de presă.

...despre transferuri: "Sunt mulțumit de lot. Nu ne puteam opune acestor oferte. Nu am nici un fel de problemă. Man este încă un copil. Trebuie să aveți răbdare cu el. A venit la cea mai mare echipă din România".

...despre Gnohere: "Am făcut o ofertă pentru Gnohere. Am discutat cu șefii lui Dinamo. Pe cei de acolo trebuie să-i întrebați de ce nu a reușit transferul. Vom vedea ce va fi la iarnă. La iarnă nu va mai fi nevoie să vorbim cu cei de la Dinamo, vom lua legătura direct cu el dacă nu își va prelungi înțelegerea. Nu puteam discuta acum cu jucătorul fără să avem acordul lui Dinamo".

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (92)
potera
potera  •  07 Septembrie 2016, 21:52
Postat de dinamo_fcd_in_adn pe 07 Septembrie 2016, 19:26

HAHAHAAA *** VOI APLAUDACI fcsb-isti........VISATI IN CONTINUARE LA steaua DAR VOI SUNTETI NISTE PARLITI DE fcsb-isti FRUSTRATI *** JIJI...........

Acum vrei sa spui bo1le ca sereleul lui Negoita Dinamo 1948 are ceva cu Dinamo Bucuresti? Abia la anul N Badea va inscrie pe adevarata Dinamo Bucuresti in campionatul municipal. Banii ii va da Jiji, cate 500 de mii de euro pe sezon si va fi echipa a treia a Stelei. FCSB inca mai inseamna FC Steaua Bucuresti si abia acum CSA a dat pe FCSB in judecata pentru sa nu mai poarte numele Steaua Bucuresti. Coloneii deja au pierdut la prima instanta, mai sunt doua apelul si recursul. Asa ca bo1rene , ca esti si caine, nu mai muri de grija altora. Uitati-va la voi in ograda.

samertx
samertx  •  07 Septembrie 2016, 21:46

Poti sa ai lumea la picioare, tot n ai valoare, bai!

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  07 Septembrie 2016, 20:35

OFOFOF DE RAIE MAI SCAPI DAR DE PROSTIE NICIODATA MODERATORULE.........CAND INJURA UNI fcsb-isti PE AICI NU MAI CENZUREZI .

Vezi toate comentariile (92)
Comentează