FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Reghecampf a vrut să vină la Steaua, dar Gigi Becali l-a refuzat: "Am vorbit cu el, mi-a dat și mesaje! Dar nu îl dau afară pe Gâlcă"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2015 20:53

Contractul lui Costel Gâlcă expiră în vară, iar antrenorul nu știe dacă va mai continua pe banca Stelei. Gigi Becali a vorbit despre discuțiile cu Reghecampf și viitorul lui Gâlcă din punctul său de vedere.

"M-am întîlnit cu Reghecampf, am vorbit cu el, mi-a dat și niște mesaje, dar i-am spus că nu îl voi da afară pe Costel Gâlcă. Nu este corect să fac așa ceva.

Am vorbit și cu Gâlcă și i-am zis să nu creadă ce se spune. El nu îl voi demite, sînt un om bun. Nu am să mai dau nici un om afară. Fiecare își face singur destinul și de el depinde dacă va rămîne.

Gâlcă are contract pînă la vară și nu am vorbit încă despre viitoarea înțelegere. Vom vedea ce va fi, nu știu cine va fi antrenorul Stelei din vară. Dacă Gâlcă va cîștiga toate cele trei trofee, nu pot să nu îl păstrez!

Trebuie să vedem și dacă ne vom înțelege asupra contractului. Poate Gâlcă o sa vrea un salariu mai mare și nu o să fim de acord. Poate nu va mai accepta 10.000 de euro pe lună și o să ceară 30.000", a spus Becali la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
cipinho79
cipinho79  •  08 Mai 2015, 10:54

ASA is permite un egal pe care il va scoate cu Astra in rest castiga tot si ia campionatul. Reghe la lotul actual al Stelei n-ar termina nici macar pe 2. sa fim seriosi el a fost antrenor cand Becali a investit, a avut cei mai buni jucatori din tara si toata tactica lui a fost pregatirea fizica, tehnica zero... cand Becali a vandut spuma a plecat si el, esuand chiar si intr-un campionat modest

bratia2003
bratia2003  •  08 Mai 2015, 10:13

*** umbla cu "periuta" la adresa lui Galca ca sa nu-i treaca prin minte sa "se dea la o parte" de la vreun meci. Suta la suta va fi dat afara la sfarsitul campionatului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spion_kop
spion_kop  •  08 Mai 2015, 09:28

sa fie sanatos, si la punga gros ...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close