FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf, aşa cum nu-l ştiaţi » Cum arată antrenorul Stelei în afara terenului

După ce a semnat cu Steaua, Reghe şi-a petrecut vacanţa în Los Angeles // Foto: Antena 1 +2   FOTO
După ce a semnat cu Steaua, Reghe şi-a petrecut vacanţa în Los Angeles // Foto: Antena 1

Articol de , - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 iulie 2012 00:53

Antrenorul Stelei îşi dezvăluie din secrete la un reality-show. El a fost filmat aproape non-stop alături de soţia sa, Anamaria Prodan, pentru emisiunea difuzată pe GSP TV. Sezonul doi e pe Antena 1.

De mai bine de 5 luni, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sînt protagoniştii unui reality-show care a fost difuzat de GSP TV, iar acum de Antena 1: "Prodanca şi Reghe - dragoste în prelungiri". Filmat aproape non-stop, stelistul nu şi-a putut ascunde anumite "feţe" care altfel ar fi rămas necunoscute publicului.

Pasionat de trabucuri
Reghe are o pasiune care îl costă peste 20 de milioane de lei vechi în fiecare lună. Înainte de a pleca în cantonamente sau în concedii, antrenorul îşi face singur trabucurile şi ia cu el cele mai bine făcute 6 exemplare.

"A uitat de ţigări, e topit după trabucuri. Odată i-am luat cutia în care le ţine şi am transformat-o într-un fel de depozit pentru bijuteriile mele. A înnebunit de nervi, dar a fost şi distractiv. Apoi, în cutia aia trebuie să-i pun mereu o apă distilată, dar de multe ori uit şi se enervează", a povestit Anamaria.

El e bucătarul-şef
Un alt hobby al tehnicianului este gastronomia! El gătea chiar şi în cantonament, pentru jucătorii de la Chiajna. Acum e şef în bucătăria de acasă, nu o lasă pe Anamaria să pregătească nimic. Preparatul preferat: cartofi prăjiţi cu aripioare şi salată de varză.

"Tati, ce mîncare bună ai făcut! E nemaipomenită", l-au lăudat copiii după o cină în familie. "Şi mie îmi place să gătesc, dar Laur mă întrece clar! El merge la piaţă, el face cumpărăturile... E distractiv!", spune Anamaria.

Îşi ceartă mereu nevasta
Stelistul stă mereu cu gura pe Anamaria, deranjat că ea iese mereu în evidenţă şi apare în tabloide. "Băi, Ana, ţi-am zis să nu mai stai fără sutien?! Ce naiba, vrei să te vadă toţi?", îi spune deseori soţiei sale. "Nu mă lasă să stau fără sutien nici cînd sîntem acasă doar noi şi copiii", s-a plîns fosta impresară.

În plus, Reghe e deranjat de antitalentul nevestei lui la machiaj: "Ana, nu pot să merg aşa cu tine pe stradă! Nu vezi cum arăţi? Te-ai machiat prea mult şi nu-ţi stă bine deloc. Iar ţi-ai pus kile de fard, parcă eşti o sorcovă".

Un tată dedicat
Şi Reghe, şi Anamaria au copii din căsătoriile precedente. El îl are pe Luca, stabilit în Germania cu mama sa, Ana are două fete (Rebeca şi Sarah) care locuiesc în Bucureşti. Împreună îl au pe Laurenţiu junior (4 ani).

"Clar, Laur e un tată model şi îşi iubeşte foarte mult copiii. Pe toţi la fel! E superb să ai un astfel de om lîngă tine. A fost o atracţie incredibilă între fetele mele şi el, ca o dragoste la prima vedere", spune Ana.

Control la sînge. În camerele jucătorilor şi pe Facebook :)

Lui Reghe îi place să deţină controlul absolut la echipă. Iată 3 episoade:

- În cantonamente, verifică toate camerele fotbaliştilor noaptea. Dacă găseşte dulciuri sau alte alimente pe care le interzice, le confiscă: "Mulţumesc că mi-aţi luat cadouri pentru băieţelul meu :)", le spune antrenorul. Într-o seară a scotocit camera lui Adi Rocha, atacantul adus acum la Steaua: "Incredibil, mă, ăsta nu poate să stea fără ciocolată, sigur o are ascunsă pe undeva!".

- S-a certat cu Anamaria după un amical Chiajna - ŢSKA Sofia pentru că soţia sa ceruse acceptul arbitrului pentru înlocuirea imediată a fotbaliştilor eliminaţi. "Băi, Ana, ce se întîmplă?! De ce ai discutat tu în locul meu regulile unui meci? Vreau să joc corect chiar dacă luăm roşu în minutul 2! Ia nu te mai băga tu peste lucrurile mele, că nici eu nu mă bag în treburile tale!".

- Ţine morţiş ca jucătorii să îi respecte întocmai deciziile şi să nu piardă nopţile. La Chiajna au fost cazuri cînd i-a căutat şi-n oraş, prin cluburi, dar fără nici un rezultat. Ba chiar i-a urmărit pe reţele de socializare!

"Dacă sînt exigent cu mine, e normal să fiu exigent şi cu cei din jurul meu" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Iulie 2012, 14:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

vad ca te-ai uitat la "emisiune", esti foarte interesat. Sa mi-o povestesti si mie.....eu nu am rabdare sa ma uit la emisiuni cu pitipoance si pitiponci. Nici la astia, nici la oier nu ma pot uita, ma apuca greata rau de tot. Tot respectul pentru omul si jucatorul Reghe.....insa alegerea lui in materie de femei....ma face sa imi pun intrebari asupra inteligentei lui. In fine, sincer, putin imi pasa ce face el atata timp cat aduce titlul 24...

jalemare
jalemare  •  15 Iulie 2012, 13:27

pacat ca au cenzurat momentele cand regheblat afla ca meme doarme cu mache in cantonament sau cand il complimenteaza pe albanezul semianalfabet din Pipera care acum il plateste. deci e doar semi reality show.

saviola2_8
saviola2_8  •  15 Iulie 2012, 10:27

Succes Reghe!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează