FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf, dezamăgit de un stelist de la loturi: "Nu te poţi plimba pe teren!"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 18:51

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, este dezamăgit de evoluţia lui Gabi Iancu de la naţionala de tineret, care a pierdut ieri în faţa Franţei, scor 3-0.

"Voi avea o discuţie cu jucătorul pe care l-am avut la tineret. Nu e posibil să te duci să joci cu Franţa şi să te plimbi pe teren. M-a dezamăgit. Vroiam măcar să-l văd că se apără cu ardoare.

Nu doar el a procedat aşa, toţi. La Iancu mă refer. Asta nu înseamnă că nu îl voi folosi la Steaua. Noi avem mare încredere în el", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
guderian
guderian  •  27 Martie 2013, 10:18
Postat de freegigi pe 26 Martie 2013, 19:03

Nu stiu cat e de ok ca antrenor sa te apuci sa critici jucatorii in presa.

Nu mai bine facem ca Dragomir: bahhhh, ascultati la mine! Asta va ajunge FOTBALIST!=))))))))) Daca era dupa Dragomir, aveam deja lotul necesar ca sa fim campioni mondiali.

guderian
guderian  •  27 Martie 2013, 10:17

Iancu, Grozav, niste petarde care vor muri sperante. A mai dat si Plesan un gol la nationala cu Germania, asa ca Grozav are cararea batuta spre uitare.

sibelius
sibelius  •  26 Martie 2013, 19:48
Postat de crucian pe 26 Martie 2013, 19:20

hahahahaha VROIAM? Ce ANALfabet! Nu exista vroiam in limba romana. Vream sau voiam....=)))))))

Bine ca exista emoticoane pe aici...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close