FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Reghecampf iese la atac după Viitorul - Astra 3-2: "Mi s-a făcut scârbă!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 11:16

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la FCSB, a făcut declarații tari legate de meciul dintre Viitorul și Astra, 3-2, lăsând să se înțeleagă că evoluția campioanei l-a pus pe gânduri. Viitorul este acum la egalitate cu Steaua în clasament, 38 de puncte.

"Aseară am văzut un meci foarte interesant. Aș vrea să mă abțin de la orice comentarii. Mi s-a făcut scârbă. Vreau să trag un semnal de alarmă!", a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Antrenorul Stelei a vorbit și despre eventualul transfer al lui Alex Ioniță la roș-albaștri: "Nu contează ce simți pentru o echipă. Când semnezi un contract, cel mai important este să respecți ceea ce ai semnat și să îți faci meseria. Nu vreau să fac nicio speculație. Văd foarte multe discuții. Sunt lucruri care nu au ce căuta în fotbal. Nu îți interzice nimeni să simpatizezi cu o echipă. Dar trebuie să ai fair-play. Cred că anumite declarații ar putea duce la ruperea contractului".

"De meciul de aseară chiar nu o să spun nimic. Vreau doar ca voi să-i întrebaţi pe cei ce spun că nu-şi doresc ca noi să luăm campionatul, cum se traduce asta în evoluţiile lor. Pentru că realizez că dacă nu-mi doresc ceva, desfăşor în sensul ăsta o activitate. În rest nu am prea multe de comentat" Mihai Stoica

  • Dinamo - FCSB se joacă luni, 1 mai, de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe LookTV, TV Digi Sport și TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (135)
jalabert
jalabert  •  30 Aprilie 2017, 20:24
Postat de danut1971 pe 30 Aprilie 2017, 20:19

si mie mi-e scarba de blaturile fcsb-ului cu craiova viitorul astra

stai linistit. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  30 Aprilie 2017, 20:19

si mie mi-e scarba de blaturile fcsb-ului cu craiova viitorul astra

jalabert
jalabert  •  30 Aprilie 2017, 20:03
Postat de adriann_ pe 30 Aprilie 2017, 19:42

Da, da, nu esti fan becali doar respiri pentru el. Stai jos, nota1. Oricine ti-a citit postarile facute pe-aici se cracaneaza de ras cand te vede sustinand ca nu esti fanul ciobanului. Cum spuneam, nici un om cu studii superioare si o minima cultura generala nu se poate simti altfel decat insultat de prezenta in spatiul public a ciobanului puscarias. Restul sunt povesti de adormit copiii.

faci vreodata comentarii argumentate sau tot timpul faci DOAR afirmatii traznite pe care nu le poti argumenta gen nea ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (135)
Comentează