FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghecampf încearcă să scape prin "metoda Șumudică"! Planul pus la punct de antrenor cu avocatul lui

Reghe cere clemență de la Comisia de Disciplină
Reghe cere clemență de la Comisia de Disciplină

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2017 00:00

Reghecampf a cerut Comisiei de Disciplină să-i amâne suspendarea până după finalul campionatului, cum s-a procedat cu cazul pariurilor antrenorului Astrei.

"Lăsați-mă să stau pe bancă în ultimele două etape și mă suspendați după!". Așa a sunat apărarea lui Reghecampf, pe care arbitrul Hațegan l-a eliminat în Derby din cauza protestelor.

Laurențiu s-a enervat din cauza penalty-ului din prelungiri, din care Dinamo a marcat golul victoriei cu 2-1. Antrenorul riscă să ia o suspendare de două etape, ultimele din acest sezon.

Lui Șumi i-a mers

Cazul Reghecampf a fost discutat în ședința de ieri a Comisiei și decizia s-a amânat pentru vineri. Tehnicianul nu s-a resemnat cu ideea că va fi suspendat, caută o portiță care să-i permită să participe la ultimele runde, decisive pentru titlu.

Avocatul lui Reghe, Dan Idita, a făcut apel la un precedent ca să-l scape pe antrenorul FCSB. Precedentul e legat tocmai de Șumudică! Marius a fost judecat și suspendat spre finalul sezonului trecut pentru că pariase pe mai multe evenimente, inclusiv meciuri de fotbal.

Sancțiunea, două luni în care n-a avut voie să ia contact cu echipa nici măcar în antrenamente, i-a fost amânată până după sfârșitul campionatului. Șumudică a câștigat titlul și și-a consumat după aceea suspendarea.

Reghecampf cere să fie tratat la fel, să i se permită să-și conducă echipa în partidele cu Astra și cu Craiova și pe urmă să devină activă pedeapsa.

Până când se amână?

În cazul lui, o asemenea facilitate ar fi și mai convenabilă decât pentru Șumi. Fiindcă Reghecampf plănuiește să plece din România după ultima rundă. El are un acord cu o grupare din zona arabă și e decis să schimbe campionatul. Ceea ce ar însemna ca suspendarea din Liga 1 să-i fie amânată în continuare, până în momentul în care ar reveni în România.

Antrenorul nu a confirmat că se va transfera, dar nici nu a dezmințit planul în declarațiile pe care le-a avut în ultimele săptămâni. Becali îi promite că-l lasă să plece gratis, chiar dacă mai există contract valabil încă un an: "Eu n-am vorbit cu el, am discutat doar cu Anamaria, care susține că Laur n-a semnat la arabi. Poate nu vor să recunoască. Dacă a semnat acolo, asta e!, ne vom despărți".

"Nici nu e nevoie să mai stea Reghe pe bancă în astea două etape, eu zic c-o să câștigăm și fără antrenor, pentru că nu vom avea adversare puternice"
Gigi Becali, patron FCSB

3trofee are Reghecampf la FCSB: două titluri de campion și o Supercupă, toate câștigate în primul mandat, derulat între 2012 și 2014. Acum ar trebui s-o depășească pe Viitorul pentru al treilea campionat în roșu și albastru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  04 Mai 2017, 11:22

80% campionatul e pierdut. 15% depinde de Astra si 5% de CFR. La Craiova se porta capra. Ce nevoie mare mai e de manelist? Sa-si ia avocat cand El Ciobandante ii va cere despagubiri.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  04 Mai 2017, 11:18

sa nu uitam de haldan si ekeng RIP si un nu hotarat dopajului

cainelup
cainelup  •  04 Mai 2017, 11:13
Postat de valentinn10 pe 04 Mai 2017, 09:24

***

Aia din avatar e poza ta, la sfarsitul meciului Dinamo-FCSB :2-1 ? Ii aduceai invinuiri Creatorului, sau iti curgea sange din nas ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close