FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf nu se ridică la nivelul Stelei » Antrenorul roș-albaștrilor a avut prestații dezamăgitoare

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 16:23

Steaua e pe primul loc în Liga 1, însă antrenorul Laurențiu Reghecampf nu este lider în clasamentul notelor GSP.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilior a analizat prestația antrenorilor din Liga 1 și a făcut o medie a notelor primite de tehnicieni din partea Gazetei.

Marea surpriză e oferită de faptul că antrenorul liderului, Laurenţiu Reghecampf, nu se regăseşte nici măcar pe podium. Are o medie mică, de numai 6,09, şi e la egalitate cu un antrenor al cărui scaun se clatină serios: Florin Marin, "principalul" lui FC Voluntari. Cei doi se află pe locul 7 în clasamentul antrenorilor.

Materialul integral poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau platforma Gazeta Digitală unde poți afla care este antrenorul cu cea mai mare medie a notelor și pe ce locuri se află Ioan Andone și Marius Șumudică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Octombrie 2016, 22:15

Nu cred ca e un antrenor rau , sunteti nedrepti cu el, daca in articol ar fi scris cati bani a castigat dupa el Becali ati fi fost laudarosi si ingamfati. E o intreaga boala,care a cuprins multa lume. E un mit care tinde sa se prabuseasca. Ca un drog care tine in viata o seama de oameni. Ce nu vor sa priceapa ca Steaua nu mai e ce a fost. Becali isi baga nasul,e agresiv ii da ordine antrenorului ,aduce jucatorii pe care ii vrea el ,etc.

andy_2008
andy_2008  •  07 Octombrie 2016, 21:24

Clar Reghe nu e inspirat in acest mandat. Sa bagi bani in echipa si sa te lupti cu Dinamo si Craiova ca de la egal la egal e frustrant pt Gigi. Plus pt Reghe in Europa.

demolarii
demolarii  •  07 Octombrie 2016, 20:15

Din cauza asta au nevoie de arbitri...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează