FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 3-0

Reghecampf se gîndeşte deja la următoarele meciuri: "Mergem să batem şi la Vilnius, şi la Vaslui"

Reghecampf are un start de sezon aproape perfect cu Steaua.
Reghecampf are un start de sezon aproape perfect cu Steaua.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 august 2012 00:45

Reghecampf spune că Steaua e pe drumul corect şi anunţă că nu se va vedea absenţa lui Tănase în turul cu Ekranas.

- Domnule Reghecampf, a părut a fi o seară perfectă pentru Steaua. Aşa a fost?
- Cert e că sîntem în grafic. Facem jocuri bune, din păcate, în continuare ratăm prea mult. Felicitări băieţilor, însă să rămînem cu picioarele pe pămînt. Sîntem pe un drumul corect.

- De pe margine a părut uşor de cîştigat.
- N-am dat nici o şansă Ceahlăului. Am avut posesie, i-am dominat, am făcut presiune, ne-am impus fără să le dăm voie să joace. Am avut plăcere de a juca, asta vreau să văd la elevii mei meci de meci.

- Rusescu şi Rocha au marcat din nou şi au ajuns la 10 goluri înscrise împreună.
- Sînt jucători importanţi, datoria lor e să dea goluri. Mie îmi pare rău de Tănase că nu dă şi el goluri la fel ca Rusescu şi Rocha, deşi are foarte multe acţiuni reuşite şi a avut multe oportunităţi de a marca.

- Cum vi s-a părut Adi Popa la debut?
- Cred că a început cu ceva emoţii, dar e un jucător cu calităţi incredibile. Colectivul l-a acceptat imediat, s-a integrat, o să vedeţi că e jucătorul de care Steaua are nevoie.

- Urmează două deplasări, la Vilnius, cu Ekranas, şi la Vaslui. Care-i obiectivul?
- Joi seară avem un meci foarte important, trebuie să-l cîştigăm pentru a lua o opţiune serioasă la calificarea în grupele Europa League. Apoi mergem şi la Vaslui tot ca să batem!

- La Vilnius va lipsi Tănase.
- Chiar şi fără el, trebuie să ne descurcăm. Avem soluţii, e şi Popa, e şi Chipciu, mai sînt şi alţii, avem un lot valoros.

"Reghecampf e primul antrenor cu care lucrez şi pe care îl văd că, deşi scorul ne e favorabil, grăbeşte portarul advers pentru a repune mingea mai repede. Spune multe despre mentalitatea pe care o impune" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Rusescu e marcator de rasă. Piţurcă e obligat să-l convoace la echipa naţională şi o să vedeţi că îl va selecţiona!" (Gigi Becali, patron Steaua)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (11)
mamaya
mamaya  •  21 August 2012, 11:49

poate-mi explica si mie cineva care e criteriul pt care steaua e pe locul 1 si pandurii pe 2...vreo valiza?

daniel84
daniel84  •  20 August 2012, 21:27

pana acum un singur meci greu au avut cu gaz metan,adevarata lor valoare o sa se vada cand o sa joace cu rapid,pandurii,petrolul,cfr,dinamo.este un avantaj sa incepi cu echipa slabe valoric k sa poti sa legi jocul echipe

joker_28
joker_28  •  20 August 2012, 11:59

oille merg sa bata la vaslui....................auzi acolo.............poate o sa bata covoare!!!!.............:))))))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează