FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf și Alibec s-au întâlnit pentru prima dată » EXCLUSIV Ce-au discutat cei doi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 10:28

Denis Alibec (25 de ani) va fi jucătorul Stelei începând din ianuarie 2017, însă Laurențiu Reghecampf a vrut să aibă o primă discuție cu acesta, așa că s-a întâlnit cu fotbalistul într-un local din București.

Cei doi au ales să se întâlnească abia acum pentru că a trecut meciul dintre Steaua și Astra și astfel nu se mai poate face nicio speculație.

GSP.ro a aflat că Laurențiu Reghecampf a fost foarte preocupat de starea de sănătate din prezent a lui Alibec și de problemele acestuia de la genunchiul drept.

Alibec are un caracter puternic și impulsiv, iar Reghe știe acest lucru și la întâlnirea de ieri au ajuns la un acord în beneficiul Stelei, mai ales că trupa roș-albastră nu are un atacant de aceeași valoare cu jucătorul venit de la Astra.

Pe lângă cele discutate, Reghecampf i-a oferit lui Alibec un plan de pregătire separată până când jucătorul se va alătura lotului vicecampioanei României.

Contactat de GSP.ro, Denis Alibec nu a negat întâlnirea și s-a rezumat să declare următoarele: "Având în vedere că există și imagini nu am cum să spun că nu m-am întâlnit cu domnul Reghecampf. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu dânsul. Mai multe nu pot spune. Dacă domnul Reghecampf vrea să spună mai multe e OK, eu nu pot zice".

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
sooos1ck
sooos1ck  •  14 Decembrie 2016, 14:01
Postat de dinamo_fan pe 14 Decembrie 2016, 13:53

Alibec a cerut sa se anuleze transferul, nu vrea un pas inapoi in cariera.

Alibec e atras de ideea unui transfer la Dinamo, dupa ce Gnohere semneaza cu Steaua, ca sa faca un pas inainte! PS Ce amuzanti suntem amandoi xD

dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Decembrie 2016, 13:53

Alibec a cerut sa se anuleze transferul, nu vrea un pas inapoi in cariera.

scorpiongab
scorpiongab  •  14 Decembrie 2016, 11:33
Postat de sadiku pe 14 Decembrie 2016, 11:21

Cu cine tii cu fcsb sau steaua ???

dar tu, cu fcdb sau cs dinamo?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează