FOTBAL  »  Superliga  »  BUTOI DE PULBERE

Regim cazon

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

Jucătorii critică viaţa de la Dinamo şi consideră că nu sînt înţeleşi de antrenori

Dinamoviştii sînt iar pe un butoi de pulbere! Pe lîngă semieşecul cu Farul (0-0), fotbaliştii sînt nemulţumiţi de situaţia de la club. "În cantonament, la Săftica, s-a ajuns să ni se taie postul HBO după ora 23:30! Culmea culmilor! Parcă am fi în alte vremuri", s-au plîns roş-albii.

Membrii staff-ul tehnic au fost arătaţi cu degetul: "Ni s-a făcut un regim cazon, dar nu se întrevede nimic bun. Şi în Cipru, şi în Turcia am alergat ca armăsarii, parcă eram la hipodrom, însă cînd echipa nu bate, tot noi, fotbaliştii, sîntem singurii vinovaţi! Datoria noastră este aceea de a scoate echipa din impas, o vom face pînă la urmă, deşi nimeni nu are încredere în noi. Au ajuns şi fanii, şi antrenorii să dea în noi".

"Sîntem stele căzătoare?!"
Fotbaliştii au luat foc după acuzele şefilor şi ale lui Mulţescu după remiza cu Constanţa. "Pînă acum eram de 5 stele, acum ce-am ajuns, stele căzătoare sau meteoriţi? S-a zis că jucăm 4-3-3 cu Farul, dar de-abia cu două zile înainte de partidă am exersat acest modul", s-au plîns "cîinii".

Roş-albii au avut ieri programată o şedinţă cu Mulţescu, dorindu-se a se regla situaţia după reproşurile de după meci. Ce i-a supărat pe jucători? Declaraţii antrenorului de duminică seara: "Transferurile nu au confirmat. Vîrfurile au fost neinspirate. Miranda nu a dat satisfacţie. Torje e indisciplinat tactic. Zicu nu e refăcut fizic, nu mai arată nimic. Cristea nu dă drumul la minge. Voi face schimbări indiferent de presiuni".


"Ţin la ei ca la copiii mei!"

Gigi Mulţescu a precizat aseară la Ştirile Sportive ale Antenei 1 că reproşurile adresate jucătorilor duminică, după meciul cu Farul, s-au dorit a fi mobilizatoare: "Ţin la ei ca la copiii mei! O ştiu şi ei, le-am spus-o de atîtea ori. Băieţii trebuie să cîştige gloria fiecărei duminici. Poate par cuvinte mari, dar interesul nostru comun este să învingem. Cînd am zis cîte ceva despre unul sau altul, a fost doar pentru a-i motiva, ca să trezim în ei orgoliul de a merge mai departe. Vorbele mele au fost nuanţate, s-au vrut un semnal mobilizator, întrucît sînt jucători de la care aştept mai mult. Nu avem voie să spunem 'Sîntem terminaţi!'! Sîntem ob ligaţi să luptăm, să avem încredere unii în ceilalţi şi să învingem".

Certat
După meciul cu Farul a fost o şedinţă, cu caracter privat, între şefii clubului şi Mulţescu. Tehnicianulio i s-a transmis încrederea acţionariatului, dar Borcea i-a spus pe un ton mai dur lui Mulţescu că nu a procedat bine criticîndu-i public pe jucători după remiză şi că a schimbat sistemul de joc din 4-4-2 în 4-3-3.

"Anormal să stăm doar în Lobby"
Dragoş Săvulescu consideră că Mulţescu poate remedia situaţia actuală: "Nu e normal să stăm doar în paradele lui Lobonţ, mai trebuie să ne bazăm şi pe apărători. Avem nevoie de rezultate. Unii au jucat bine, alţii foarte prost, dar nu vreau să mai pun şi eu presiune. Mulţescu ştie mai bine ce trebuie făcut".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
 •  11 Martie 2008, 15:41

poate scapa de peruan ala ca abia se tine pe picioare si macar cristea a facut sezonul asta ceva pentru dinamo el alaturi de lobont si radu stefan care l-au ,curata't sefi au fost cei mai buni sezonul asta asta trebuie sa-i suportam jucatorii astia de mana a doua gen galiqio sau cum ii zice si cand avem un jucator mai bun de viitor imediat il vind astia stadion 0 echipa o ne-au ramas decat 2 culori

 •  11 Martie 2008, 12:15

dati credit tinerilor-musat damaschin l ganea pustiul ala negru de la dinamo 2...ei vor sa se afirme cu adevarat nu ca astia cu aere de vedeta care oricum joaca isi iau banii...

 •  11 Martie 2008, 10:58

bai kickinthedick.. tu poate te uiti la alte meciuri.. pai miranda nici macar nu se poate tine pe picioare, e complet incompentent.. iar daca il pune pe cristea pe banca cum vrei tu, nici nu mai trecem jumatea terenului.. e singurul care joaca, alaturi de lobont.. ropotan si pulhac au si ei atitudine buna, dar nu le iese jocul..

Vezi toate comentariile (21)
Comentează