FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Reînvie Rapidul? Pe lângă Cadu, giuleștenii ar mai putea semna cu trei jucători importanți

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 30 iunie 2016 00:00

Alături de giuleșteni se antrenează jucători ca Ricardo Cadu, Ovidiu Herea, Ștefan Grigorie sau Alexandru Ioniță I. Aceștia ar putea semna contracte dacă clubul va scăpa de faliment.

Tribunalul București a declarat pe 13 iunie falimentul echipei, iar oficialii clubului au atacat decizia cu recurs. Conducerea pare totuși încrezătoare că Rapidul se va salva.

Cel puțin asta se deduce din ultimele noutăți din lot. Dan Alexa i-a avut zilele acestea la antrenamente pe Ricardo Cadu, Ovidiu Herea, Ștefan Grigore, Alexandru Ioniță I, Valentin Alexandru, George Călințaru și Ionuț Neag.  

Cele mai cunoscute nume sunt cele ale lui Cadu, 34 de ani, fostul căpitan al celor de la CFR Cluj, care a evoluat în Gruia între 2006 și 2014, sau Ovidiu Herea, 31 de ani, care de la plecarea din Giulești, din 2013, a jucat la Sion și AO Xanthi.

Ștefan Grigorie, 34 de ani, este un alt jucător cu foarte multă experiență în Liga 1, care în ultimii ani a evoluat pentru echipe precum Chiajna, Iași sau FC Brașov.

Jucătorii se vor antrena pentru câteva zile, timp în care vor aștepta și o decizie din partea tribunalului. În cazul în care verdictul va fi unul pozitiv pentru trupa din Giulești, jucătorii se vor aşeza la masa negocierilor și sunt șanse mari ca majoritatea să pună pixul pe contracte.

13 jucători au fost prezenți la reunirea lotului, acestora alăturându-li-se la începutul săptămânii cei 7 jucători veniți în probe

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
518675331654559
Nicolae Manea Balby  •  01 Iulie 2016, 08:17

Cativa fani ametititi? Luate-ar balamucul sa te ia de parlit

alex_x
alex_x  •  30 Iunie 2016, 16:57

mai bine se desfiinteaza si scapa romania de circari ***.rapidul intotdeauna a fost o echipa fara valoare,a participat la cooperativa si a pacalit fotbalul si pe cei cativa fani ametiti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  30 Iunie 2016, 15:37
Postat de khal_37 pe 30 Iunie 2016, 14:06

*** este in faliment

Capul tău sec e mult mai în faliment decât toate,crede-mă! :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează