FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Relaţiile reci cu noul primar al Ploieştiului îi strică ”apele” lui Florian Walter

Walter și-ar putea vedea planurile date peste cap, la Ploiești
Walter și-ar putea vedea planurile date peste cap, la Ploiești

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 13:38

Florian Walter tocmai s-a înţeles cu Ana Maria Prodan pentru cedarea Universităţii Cluj şi urmează să devină patronul Petrolului, unde a direcţionat deja 13 jucători, cu autocar cu tot, de la formaţia ardeleană. Mutarea s-ar putea să nu-l maii încînte însă foarte tare. De ce?

Walter s-a decis să preia clubul ”lupilor” în urma unui acord cu primarul de atunci al Ploieştiului, Andrei Voloşevici, membru PDL. Iar în înţelegere era specificat ca firma lui Walter să ia de la cea a lui Siviu Prigoană contractul privind colectarea gunoaielor din oraş. Cu alte cuvinte, să primească  afaceri publice în oraş în schimbul investiţiilor la echipă.

Voloşevici a pierdut însă surprinzător în alegerile locale din 10 iunie în favoarea lui Iulian Bădescu. Senator PSD, acesta se află ”în relaţii reci, chiar duşmănoase cu Walter”, susţin surse din Ploieşti, potrivit agenţiei ”citynews”. Într-un asemenea context, vechiul acord cu fostul primar stă să pice, ceea ce i-ar strica ”apele” viitorului patron al Petrolului, care şi-ar vedea astfel afacerile periclitate.

Totodată, jurnaliştii ploieşteni spun că Walter nu este de văzut prin oraş. Fostul autocar al Universităţii a fost revopsit în culorile Petrolului, însă nu e utilizat de echipă, ci stă în curtea RATP, probabil în aşteptarea unei noi revopsiri.

În plus, susţine ”Telegraful de Prahova”, Walter nu i-a înregistrat încă la LPF pe jucătorii aduşi la Petrolul, ceea ce presupune că aceştia aparţin mai departe Universităţii.

Pentru lămurirea situaţiei, Walter ar urma să se întîlnească în curînd cu Bădescu. Va decide după aceea ”dacă rămâne la Ploieşti, se întoarce la Cluj sau merge la Buzău”.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (84)
raduzz10
raduzz10  •  29 Iunie 2012, 23:53

in curtea RATP sta fostul autocar al Petrolului , nu asta nou !

axg87
axg87  •  21 Iunie 2012, 19:15

dovada ca gsp e la pamant se afla pe siteul oficial al Petrolului. Pacat de voi ca ziar, din cate stiu sunteti infiintati de ceva decenii bune, deci traditie aveati. e un dezastru ce a ajuns gsp-ul astazi...

tzusti
tzusti  •  21 Iunie 2012, 05:03
Postat de m7777 pe 20 Iunie 2012, 21:15

Comentariul tău...ma tzusti mai micutule daca tot am ajuns la ora prelegerilor-confesiunilor-refularilor ia zi ma micutule cati ani aveai TU in 89 ???SI DACA TOT NE PUI TU LA PUNCT IA ZI tu FRUMOS cate ziare de sport erau in 89 ???ia zine tu un adevar istoric...ca sa vedem cum stam mai micutule care esti TU micut=mic, spune TU adevarul despre cum s-a cedat Ardealul in 40 si cati Romani sunt ingropati in cimitierele de prin dealurile Ardealului ??Dupe parerea ta cati au murit la Oarba de Mures ???Ai fost tu in viata ta mica la ALBA IULIA ???da la Miraslau FOSTA-I tu CUMVA ?SAU LA Sarmisegetuza???

HELOOOOOOO SALVAREA ,POATE A VRUT SA POSTEZI COMMUL ASTA LA ALT COMENTARIU ALTFEL TRAG CONCLUZIA CA ESTI INREGIMENTAT POLITIC SI AI ORGASME ORI CU CHORUL ALCOOLIST ORI CU PONTA CEL PLAGIATOR

Vezi toate comentariile (84)
Comentează