FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Remediu împotriva erorilor din apărare la Dinamo » Victoria fără gol primit = 1.000 de euro de jucător!

Articol de - Publicat luni, 03 ianuarie 2011 00:00

Şefii vor să premieze fiecare succes al "cîinilor" dacă defensiva nu va mai fi învinsă

Cele 31 de goluri încasate de dinamovişti în primele 18 etape de campionat, amănunt ce plasează echipa pe locul 6 în clasamentul Ligii 1 Bergenbier, la 10 puncte de liderul Oţelul Galaţi, au creat îngrijorare în rîndul acţionarilor. Aceştia au luat în calcul un remediu financiar ca să rezolve situaţia. Cum este anotimpul promisiunilor şi al speranţelor de mai bine, oficialii intenţionează să le propună fotbaliştilor pe 8 ianuarie, cînd este programată reunirea, cîte 1.000 de euro drept primă pentru fiecare victorie fără gol încasat.

În sezonul de toamnă, "cîinilor" nu le-a fost la îndemînă să cîştige prea multe meciuri fără să primească gol. În Liga 1, doar o dată s-a întîmplat în 18 runde, 2-0 la Bistriţa. În Cupă a fost un singur caz din 3, 2-0 cu Ceahlăul, iar în preliminariile Europa League, o dată din 4 situaţii, 2-0 cu Olimpia Bălţi!


Banii încasaţi de dinamovişti din prime

Suma Cu ce ocazie
7.000 de lei victoria cu Rapid (3-2)
7.000 de lei victoria cu Steaua (2-1)
4.000 de lei victoria cu Bistriţa (2-0)
4.000 de lei victoria cu Gaz Metan (3-2)


"Din retur, s-ar putea să oferim prime doar dacă băieţii revin acolo unde le e locul, adică pe podium!"
Oficial dinamovist

Bratu nu ţine supărare
Fostul atacant al lui Dinamo, Florin Bratu, a împlinit ieri 31 de ani şi le-a transmis tuturor "cîinilor" gîndurile sale bune, precizînd că nu le poartă pică şefilor pentru că l-au împins să-şi rezilieze contractul prin înjumătăţirea salariului lunar, cifrat la 17.000 de euro. "Vreau să uit tot şi le urez celor de la Dinamo sănătate şi un an nou plin de bucurii şi împliniri! Am un mesaj şi pentru Cristi Borcea: să se facă bine şi să revină lîngă echipă!", a spus Bratu.

Ameninţări de la Bistriţa
Călin Albuţ, portarul şi căpitanul Gloriei Bistriţa, este convins că echipa sa o poate elimina pe Dinamo din semifinalele Cupei României. "Eu zic că avem şanse mari să ne calificăm în ultimul act al competiţiei, chiar dacă jucăm cu Dinamo. Putem trece de ea şi chiar să cîştigăm trofeul. În ediţia trecută am eliminat-o pe Steaua, iar acum pe CFR Cluj în «sferturi». De ce n-am face la fel şi cu Dinamo?!", a spus Albuţ.

Alături de Borcea
Elevii lui Ioan Andone l-au asaltat pe Cristi Borcea cu telefoane înainte şi imediat după Revelion pentru a-i ura acţionarului dinamovist însănătoşire grabnică şi să revină cît mai repede alături de echipă. Gazeta a dezvăluit în ultimul număr din 2010 că Borcea trece prin clipe grele după ce doctorii i-au descoperit mercur în sînge la un control de rutină făcut la o clinică din Bucureşti. Medicii au pus diagnosticul pe seama pasiunii sale pentru peşte şi fructe de mare, dar mai ales a medicamentelor luate în exces.

Inbox

- Dinamoviştii au perfectat un turneu de pregătire în Antalya în perioada 18 ianuarie - 10 februarie.
- Conducerea îl aşteaptă pe Oscar Rubio la Bucureşti pe 7 ianuarie, cu o zi înaintea reunirii lotului dinamovist. Şefii caută o cale prin care să-i reducă salariul fundaşului de 26 de ani, cifrat la 150.000 de euro anual, sau să-i rezilieze angajamentul.
- Liviu Ciobotariu a revenit ca antrenor al echipei secunde a clubului din Ştefan cel Mare şi al Centrului de copii şi juniori. "Mă bucur că am reuşit cooptarea în cadrul clubului nostru a unui antrenor de valoare din noua generaţie. Experienţa sa va conta enorm pentru juniorii noştri", a spus Nicolae Badea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
kosmyn93
kosmyn93  •  03 Ianuarie 2011, 18:32

exact cum spunea cineva mai jos,poa' sa le dea o caruta de bani,daca joci cu astfel de panarame precum,rubio,scarlatache,moti,bordeanu,degeaba....

aldo_m
aldo_m  •  03 Ianuarie 2011, 15:22

si ando zice ca e antrenor ,daca era antrenor al pastra clujul dar s-au speriat si aia de cate blaturi stie ando sa faca ,al respect pe fostul jucator ioan andone ,dar antrenorul andone n-are nici o treaba cu aceasta meserie

aldo_m
aldo_m  •  03 Ianuarie 2011, 15:19

sa recapitulam a SUTA OARA lui andone puteti sa-i aduceti fundasii lai AC MILAN ca nu e in stare sa-i aseze in teren ,echipa lui andone se APARA NUMAI CU PATRU FUNDASI ,asa considera el ce sa-i mai facem ,sa-i spuna cineva ca la echipele BUNICELE atacantii fac presing ,mijlocasii fac presing la dinamo NIMENI NU FACE PRESING stam in jumatatea noastra si astepatam sa primim gol sau sa faulteze moti in careu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează