FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - BISTRIŢA 1-1

Remiza de ieri le menţine pe Gaz Metan şi Gloria în zona sigură a clasamentului

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Un gol de "cascadorii rîsului" a amînat salvarea Bistriţei de la retrogradare
Vezi rezumatul meciului Gaz Metan - Gloria 1-1! (video)

Fluier Avram, corner de pe dreapta pentru Bistriţa, centrare Băjenaru, cap Frăsinescu, 0-1 (2)! Cinici, "vampirii" le-au perforat din start beregata medieşenilor. Socoteala e simplă: cu 3 puncte, Bistriţa semnează pentru încă un an contractul cu Liga 1. Aceleaşi calcule şi le făcuse şi "proful de mate" Cristi Pustai. Numai că, pentru moment, îi ieşeau prost.

Hora a sprintat pe dreapta, dar a şutat alături (20), ghiuleaua lui Băjenaru a fost blocată de Buchta (25), în vreme ce găzarii căutau încă prima replică. Albuţ se bronza în poartă, iar dincolo, la Buchta, era deja arătură. Hoban, şut peste, din 8 metri, a semnat prima ocazie a Gazului (31). Foc de paie! Bistriţa domina, Hora şi Moraes zburdau.

Apoi Buchta a prins o minge, a urmat o degajare de 80 de metri, balonul l-a sărit pe V. Năstase, iar Liţu a trimis, sec, în aţe, 1-1 (43)! Gol ciudat, dar se pune. Eric, din 25 de metri, a trimis uşor alături (48), dar Gloria avea dinamita. Din 10 metri, Băjenaru a tras incredibil alături, cu toată poarta în faţă (54). Apoi s-a jucat de la o poartă la alta, dar lovitura decisivă n-a venit. Mediaşul şi Bistriţa mai trebuie să aştepte cel puţin încă o etapă pentru a sărbători salvarea de la retrogradare.

"Am început meciul foarte slab. Trebuia să cîştigăm, indiferent de arbitraj. Noi am primit două penalty-uri în doi ani"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş

"Avram e un arbitru tînăr, poate că a mai şi greşit. Nu e băgat în combinaţii. Ne trebuie cel puţin 3 puncte. Cu patru, sigur sîntem salvaţi"
Jean Pădureanu, preşedinte Gloria

Penalty refuzat
Mediaşul a cerut eliminarea lui Homei, după ce fundaşul Bistriţei l-a faultat pe Eric din postură de ultim apărător. Avram i-a dat doar "galben" lui Homei. "Centralul" a mai avut o fază grea, în minutul 77, cînd Frăsinescu a atins mingea cu mîna, la limita careului. Avram a dat lovitură liberă din afara suprafeţei de pedeapsă. "E a doua oară cînd Avram ne face praf. Nu are ce să caute în arbitraj. Cei din comisie trebuie să-l măsoare. Eu am 1,74, iar Avram e mai mic!", a declarat directorul general al Mediaşului, Ioan Horoba. (Cosmin Prişcă)

- Marius Şumudică a spus la final că s-ar putea despărţi de Gloria: "Am contract pînă în vară, iar conducerea nu mi-a propus nimic. Aş vrea să rămîn, dar dacă nu se poate voi antrena în altă parte".
- Galeria Mediaşului i-a cerut demisia lui Ioan Horoba, directorul general al clubului. "Lasă-ne, pleacă Horoba, ne bagi în B", i s-a strigat oficialului. "Cine mă contestă? Nişte puştani", a replicat Ioan Horoba.
- Alin Liţu a leşinat după o oră de joc în urma unui balon încasat în faţă. În cele din urmă, Liţu şi-a revenit şi a părăsit arena pe propriile picioare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  27 Aprilie 2010, 21:53

un retur de 2 lei pt noi :(... am pierdut ce am castigat in tur, de ex: 3 punte castigate la galati, luate inapoi la medias de otelu, 1 punct la bistrita, acum siau luat punctu inapoi bistrita... jale

 •  26 Aprilie 2010, 15:24

horoba...toti te-au contestat! si jucatorii te contesta...nu esti dorit la mediash...pleaca cu tot cu finul tau silvasan. ai distrus o echipa frumoasa.numai invarteli faci ca si cu hotelul de la brasov a lu` copilut-o. si pt prisca si dan brie...invatati tata jucatorii..nu era eric, ca era parvulescu!& se vede ca dan asta e bistritean...daca scrii ceva scrie din postura de om neutru nu lingusitorul bistritenilor!!!

 •  26 Aprilie 2010, 09:17

nu disperati baieti,gazul nu este inca in pericol cu putina mobilizare din partea tuturor si mai multa concentrare o sa o scoateti la capat si la anul veti fi tot in primul esalon multa bafta hai gazul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează