FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - CEAHLĂUL 1-1

Remiză din întîmplare! » Sportul şi Ceahlăul au făcut un egal după 90 de minute de fotbal haotic

Curelea (în alb) şi-a respectat blazonul de golgeter şi a marcat în poarta Ceahlăului +1   FOTO
Curelea (în alb) şi-a respectat blazonul de golgeter şi a marcat în poarta Ceahlăului

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 10:50

Cu trei puncte mari scoase la Chiajna, Sportul s-a întors în Regie cu gîndul să mai întristeze o nou-promovată: Ceahlăul dezamăgitor din egalul de-acasă, cu Pandurii.  Ce a ieşit însă a semănat doar pe alocuri cu fotbalul.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Cu trei puncte mari scoase la Chiajna, Sportul s-a întors în Regie cu gîndul să mai întristeze o nou-promovată: Ceahlăul dezamăgitor din egalul de-acasă, cu Pandurii.  Ce a ieşit însă a semănat doar pe alocuri cu fotbalul.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

45 de minute cît veacul
Prima repriză s-a scurs greoi, cu zeci de pase greşite de ambele părţi, jocul steril fiind pigmentat sadic şi cu o mulţime de faulturi inutile la mijlocul terenului.

Singurele ocazii s-au născut parcă din greşeală şi s-au împărţit: Stana a centrat, Gafiţa a reluat cu capul, din 6 metri, în pămînt, iar balonul s-a dus peste (15), apoi Curelea a şutat din întoarcere, la 11 metri lateral stînga, dar pe lîngă (28). În rest, cîteva fente statice ale lui Lucas, un Messi de Pietricica fără busolă, şi centrările repetate în van ale lui Irimia.

Egal din  două gafe
Jocul s-a reluat după pauză în acelaşi ritm, cu Gafiţa şutînd doi metri peste poartă de la marginea careului mare (59). După ratare, studenţii au presat zece minute, suficient cît să înscrie prin Curelea, simplu, din 5 metri (63), şi apoi s-au retras. Ceahlăul a egalat parcă din greşeală, şutul lui Dumitraş lovindu-se de Gafiţa şi ricoşînd în gol (75). Pînă la final, contre în haos şi şutul pe lîngă al lui Nicola (89)

Meciul pe care Liga a decis să îl programeze separat de restul etapei a doua, cu o zi de pauză înaintea celorlalte partide, chiar a părut rupt de ce-ar trebui să fie fotbalul Ligii 1. Pe o caniculă specifică meciurilor din "judeţeană", cu spectatori cît pentru "onoare" şi fotbal de eşalonul doi.

Lupul singuratic s-a făcut "student"
Dispariţia Unirii Urziceni nu l-a ţinut multă vreme departe de stadion pe cel mai înfocat fan al echipei ialomiţene: "Lupul singuratic" a fost prezent ieri în Regie, în mijlocul galeriei Sportului, formată din douăzeci de microbişti! "Multe echipe şi-au dorit să mă aibă alături, dar eu cred că am ales bine. Voi veni la toate meciurile Sportului!", a mărturisit carismaticul suporter.

Brad Pitt în filmul "Aiureala":)
În minutul 47, Maxim a scăpat singur în jumătatea nemţenilor şi ar fi rămas doar cu Villadsen, însă a fost incomodat în alergare de Achim. Arbitrul Tudor a lăsat avantaj, după care i-a arătat "galben" lui Dumitraş, fundaşul dreapta al Ceahlăului care nu avusese nici o treabă cu faza! Greşeala "centralului" a stîrnit furia lui Costel Enache, care a protestat îndelung, dar fără rezultat: Brad Pitt a menţinut decizia!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sebaviola
sebaviola  •  30 Iulie 2011, 18:55

Asa va trebuie...jucati in liga lui sandu

suporter_ss
suporter_ss  •  29 Iulie 2011, 20:23

Oare cine, cum si pe ce criterii se pun notele astea in gazete??? Daca dai pasa de gol la singurul gol marcat de echipa ta-faza comentata de ... ziaristi ca fiind "nesincronizare in aparare"?!!! cand de fapt a fost o recuperare si o pasa ideala cu capul, participi cu aplomb la toate fazele fixe din careul advers creand alte ocazii de gol, il "betonezi" pe Gafita(7), cel mai periculos adversar, si joci cu maxima eficienta in aparare ajutand echipa sa nu primeasca alte goluri iminente, iar dupa toate aste esti notat cu 5, atunci cum, sau ce ar trebuii sa mai faci ca sa poti sa iei un 6??????!. La ce meci se uita specialistii astia. Grav este ca astfel de practici se poarta

avg11
avg11  •  29 Iulie 2011, 02:06

Din nou Gafita confirma, chit ca a avut noroc cu carul la gol. Cred ca si Ceahlaul a jucat un 4-4-1-1, cu lucas in spatele varfului impins Gafita. Cel mai ''infricosator'' este faptul ca au fost 150 de spectatori !! :| Fara cuvinte,,,O Doamne!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează