FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Renunţă Angelo Massone? » Războiul dintre Adrian Zamfir şi suporteri îl îndepărtează pe italian

Articol de - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 01:54

Omul de afaceri din Peninsulă ar trebui să dea un răspuns pînă mîine dacă va prelua Rapidul, dar surse din apropierea clubului susţin că afacerea ar fi căzut.

N-au mai rămas decît două săptămîni şi jumătate pînă la debutul giuleştenilor în noul sezon şi situaţia de la club nu s-a limpezit deloc. Ba mai mult, surse apropiate grupării din Giuleşti susţin că e şi mai încurcată decît înainte de plecarea lui Angelo Massone în Italia.

Avocatul din Roma a părăsit Bucureştiul la finalul săptămînii trecute cu promisiunea că pînă mîine va da un răspuns clar în privinţa intenţiei sale de a deveni noul patron al Rapidului.

A aflat însă în ultima zi că, de fapt, Adrian Zamfir, cel cu care a negociat preluarea clubului, nu mai deţine decît 19,73% din acţiuni, restul cedîndu-le către 4 suporteri printr-un contract de vînzare-cumpărare întocmit pe 30 mai 2014.

E acţionar principal la Registrul Comerţului
Aceleaşi surse susţin că "iniţial, Adrian Zamfir i-a prezentat lui Angelo Massone un certificat constatator de la Registrul Comerţului conform căruia ar avea 99% din acţiunile Rapidului. Asta pentru că cei patru suporteri nu s-au înregistrat decît în Registrul acţionarilor, nu şi la Registrul Comerţului.

Ulterior, Zamfir şi-a dat seama că ar putea avea probleme la semnarea precontractului şi le-a cerut celor patru acţionari, care au 80,27% din club, să-i elibereze o procură pentru a putea negocia cu Massone pentru că nu a fost de acord cu prezenţa celor patru la discuţii".

Massone a plecat destul de supărat aflînd de această întorsătură. Chiar şi Renzo Rossi, cel care a intermediat tot acest demers, era ieri destul de circumspect cu privire la finalizarea afacerii.

I-au revocat procura
De la începutul săptămînii, Adrian Zamfir nu le mai răspunde la telefon celor 4 acţionari. El sperase că prin acea procură îşi va recupera acţiunile, însă aceştia i-au dat doar dreptul să negocieze în numele Rapidului. Drept consecinţă, respectivii suporteri au decis ieri să-i revoace respectiva procură.

"Sînt nişte probleme, dar domnul Massone are timp pînă joi să ne dea un răspuns", ar fi comentat într-un cerc restrîns şi Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului.

"Aştept un telefon de la Angelo zilele acestea, să mă anunţe ce a decis. Nu vreau să comentez e prea devreme să ne pronunţăm în legătură cu ce se va întîmpla" (Renzo Rossi)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  10 Iulie 2014, 13:59

De ce oare mor astia cu o circumvolutiune (de la cashketa) in k..owrul nostru? Nu dori raul altuia, ca-l Primești Tu, dragii mei nătăfleți! :) Hai Rapid!

serban_ionescu
serban_ionescu  •  09 Iulie 2014, 13:35

unde , cu ce , cu cine Rapid? o caricatura de fotbal!! toata lumea din fotbal parca e lovita la cap!!!

serban_ionescu
serban_ionescu  •  09 Iulie 2014, 13:32

a venit sa manance o ciorba -doua ,gratis! nu stia unde e cantina sociala!unde dracu ii gasiti? cred ca e var si cu Zambon!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează