FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

Reporterul GSP a asistat la dialogul dintre Dănciulescu și suporterii dinamoviști: ”Așa e, Andone a greșit tactica!” + Reacția ironică a ”Fălcosului”

Ionel Dănciulescu (cu șapca roșie) discută cu suporterii de la Tribuna a doua // Foto: Alin Grigore
Ionel Dănciulescu (cu șapca roșie) discută cu suporterii de la Tribuna a doua // Foto: Alin Grigore

Articol de - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 08:30

Dinamo a pierdut pe teren propriu meciul cu CFR Cluj, 0-2, motiv pentru suporterii dinamoviști să iasă la atac și să-i ceară demisia lui Ioan Andone.

În drumul spre vestiare, tehnicianul dinamovist a fost apostrofat și la rândul său a răspuns cu o serie de aplauze ironice la adresa propriilor suporteri. Nici la conferința de presă ”Fălcosul” n-a scăpat de contestatari. VIDEO mai jos

Ieșirea de pe gazon a lui Vasile Miriuță a fost primită cu aplauze de dinamoviștii prezenți pe ”Ștefan cel Mare”, mulți dintre ei chiar cerându-i să vină în locul lui Andone.

DĂNCIULESCU A CALMAT SPIRITELE

Dacă jucătorii n-au venit să vorbească în fața suporterilor de la Tribuna a 2-a, a venit însă Ionel Dănciulescu (FOTO). Team managerul general al ”câinilor” nu s-a ferit să dea ochii cu fanii supărați și a purtat cu aceștia un dialog de câteva minute la care a luat parte și reporterul GSP.

Suporter: Danciule, suntem penibili! Ce facem?
Dănciulescu ridică din umeri, privind în gol

Suporter: Asta nu-i tactică! Asta nu-i tactică de Dinamo, Danciule! Ce ne face Andone?
Dănciulescu: Ai dreptate! A greșit tactica! Asta e!

Suporter: Oliva și Romera sunt praf. Aduceți mai bine de la echipa a doua, măcar creștem jucători.
Dănciulescu privește în jos și nu zice nimic

Suporter: De ce nu îl luați pe Peteleu?
Dănciulescu: Știi și tu că vrea bani. Nu avem de unde.

Suporter: Pe Ceccarelli de ce nu l-a folosit azi?
Dănciulescu: Asta a fost strategia, nu putem să ne băgăm noi peste echipă. El (n.r. Andone) face echipa.

Suporter: O să ne rupă ăia (n.r. Steaua) peste două etape.
Dănciulescu privește în jos și nu zice nimic

Suporter: Spune-i lu' Andone să vină să vorbească cu noi!
Dănciulescu: Important e că acum vorbesc eu cu voi. Trebuie să ne calmăm acum.

Suporter: Danciule, cât să mai avem răbdare?
Dănciulescu: Trebuie să fim mai uniți ca niciodată acum. Nu avem ce face.

Suporter: Hai să scăpăm de Andone! Luați-l pe Miriuță!
Dănciulescu: (râde) Imposibil!

Suporter: Mulțumim că măcar tu ai vorbit cu noi!

Dialogul s-a încheiat după o serie de aplauze din partea suporterilor de la Tribuna a 2-a și câteva scandări ale numelui lui Ionel Dănciulescu.

tribuna a 2-a n-a existat pentru jucători

La finalul partidei, jucătorii dinamoviști au mers la ”Peluza Cătălin Hîldan” pentru a le cere scuze ultrașilor în urma jocului prestat și au discutat cu aceștia preț de maximum 5 minute.

Fotbaliștii și-au continuat seria de scuze și în fața suporterilor de la Peluza Sud, însă aici discuțiile s-au încins și s-au lungit pentru circa 15 de minute. Jucătorii au plecat abia după ce câțiva jandarmi și-au făcut apariția în zona respectivă.

Odată ajunși la tunelul care duce spre vestiare, jucătorii au primiti o nouă serie de apostrofări, de această dată din partea fanilor de la Tribuna a 2-a. Fotbaliștii roș-albilor însă și-au pierdut răbdarea și au plecat direct la cabine fără a le mai da socoteală celor prezenți în tribună.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (29)
alex.nazarie
alex.nazarie  •  22 Noiembrie 2016, 13:02

Am fost aseara la meci in Tribuna a 2-a. Stiti cand a incurajat Tribuna a 2-a echipa ? O SINGURA DATA LA UN CORNER s-a unit cu galeria strigand: "Dinamo Dinamo" ATAT. Ei s-au mai auzit atunci cand galeria a inceput sa injure Steaua si istoria Stelei; dupa acel moment am spus prietenului meu: "Uite si tu.. in loc sa incurajeze echipa injura pe altcineva, de parca asta ar ajuta cu ceva echipa." . Eh in acel moment am fost amenintat de un individ sa parasesc tribuna a 2-a pana numara la 3 ca altfel o incasez. I-am explicat omului viziunea mea despre ce inseamna sa incurajezi o echipa si ca daca injuri o echipa care nu este nici macar prezenta la meci nu ajuti cu absolut nimic.. el a numarat pana la 3 si a venit sa ma loveasca, m-am ferit insa el era destul de decis, moment in care a intervenit jandarmeria(5-6 insi). Am dat sa plec, cerandu-mi iertare acelui om pentru ca l-am deranjat desi eu avusesem o discutie privata cu prietenul meu. Jandarmeria m-a sfatuit sa plec pentru ca deja se punea la punct un plan sa fiu "aranjat" dupa meci; Jandarmeria a protejat iesirea de la tribuna a 2-a asa ca in minutul 72 am plecat. Ce pretentii sa ai de la oameni needucati ? Ma dor urechile de la cate injuraturi am auzit aseara la tribuna a 2-a. Oameni needucati, necivilizati, oameni fara valori morale. Ei ar fi fericiti daca Dinamo ar retrograda dar Steaua ar fi injurata 90 de minute la fiecare meci. Daca doriti o imagine clara a romanului needucat mergeti pe Ste

cristi_oase
cristi_oase  •  22 Noiembrie 2016, 10:13

Buni sau mai putini buni,astia sunt jucatorii pe care echipele romanesti ii pot achizitiona. Dar de aici ,pana a le da socoteala unor "*** " ,"smecheri din peluza " ....e diferenta mare .Asa ne-am obisnuit ,10 -20 de neica nimeni ,cu varste de maxim 30 ani,cer socoteala ,distrug,bat,sparg ,fac ce vor , sub falsul pretext ca iubesc o echipa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  22 Noiembrie 2016, 12:38
Postat de bvd_magheru pe 22 Noiembrie 2016, 10:23

Cea mai puternica echipa din fotbalul romanesc si cea mai laureata este din Bucuresti . Steaua . Poti sa cazi in cap . Acum .

Pe cel mai mare demagog din Bucuresti il cunosti? Si-a abandonat familia si a fugit in America, in Seattle? Si acum da lectii de morala romanilor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează