FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 1-0

Restart de mîine » Steliano Filip s-a ales cu o mare sperietură și a rămas cu amețeli

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2015 00:00

Filip va începe antrenamentele, de văzut dacă va fi apt de joc pentru meciul cu Viitorul

Vineri seara, Steliano a ieșit de pe teren comoționat, după nici o oră de joc, după care a fost transportat de urgență la spital. În cărucior cu rotile și cu gîtul imobilizat, o imagine cu un om destul de speriat și de afectat după lovitură!

Fundașul stînga se resimțea după lovitură, a mărturisit ieri pentru Gazeta Sporturilor: "Am stat cîteva ore pentru investigaţii medicale. Încă mă simt puţin ameţit, dar am înţeles că e ceva normal după o asemenea lovitură. Nu ştiu cînd voi începe antrenamentele, depinde şi de ce vor decide medicii".

Filip va începe de mîine pregătirile ușoare, din momentul cînd echipa se va reuni la Săftica. Dacă nu va mai resimți nimic anormal, atunci va trece și la antrenamente mai intense. Poate fi o soluție pentru meciul cu Viitorul, din weekend, însă depinde de cum va răspunde pe teren. Oricum, folosit în locul său, Fai a oferit o centrare la gol la reușita lui Rotariu în minutul 86.

"Filip a suferit o comoţie. Şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost la spital. N-a fost o lovitură intenţionată, aşa se întîmplă la fotbal. Nu e nimic grav, nu avem de ce să ne speriem"
Dinu Gheorghe, director general Dinamo

"Am avut emoții mari, normal, de-aia nici nu m-am așezat pe bancă, am strîns din buci de puteam să sparg cărămizi! Puteam să sparg banca"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Nu vreau să mor, sînt tînăr, sînt frumos, mai pot!"

Mircea Rednic, 53 de ani, a fost în vervă la conferința de presă de după victoria cu Craiova. Cîteva replici au fost spumoase. "Nu m-a mulțumit jocul echipei, sîntem ca un animal care suferă, ca un maidanez. Mai avem mult de muncă, n-am avut prospețime. E clar că nu poți să joci fără atacant, dar să fim mulțumiți că am cîștigat. Sînt convins că timpul o să ne ajute. Șefii clubului trebuie să înțeleagă, să-mi aducă jucători, pentru că nu vreau să suferim. Și-așa am probleme de sănătate, nu vreau să mor pe bancă, pentru că sînt tînăr, sînt frumos, încă mai pot!".

Din cauza lui Robbie

Doar 4.184 de spectatori la meciul de vineri seară din Ștefan cel Mare, iar antrenorii au găsit explicația. "Suporterii noștri cred că au fost la concert la Robbie Williams, sigur așa e, sînt mari iubitori de muzică", a comentat Rednic. Cârțu era și mai trist, și învins, și absent de la show-ul britanicului: "E un cîntăreț care-mi place mult, e un one man show veritabil, chiar eram curios să-l văd. Îmi luasem și bilete d-alea bune, pînă la urmă s-au dus cei din familie. Am ratat o șansă".

"Te iubesc, ești cel mai bun prieten!"

Dorin Rotariu i-a dedicat golul din minutul 86 lui Kamil Bilinski, dar și mamei sale. Polonezul ajuns la Slask Wroclaw în această vară, după despărțirea de "cîini", a reacționat pe o rețea de socializare: "Te iubesc! Ești cel mai bun prieten al meu. Îți mulțumesc pentru tot. Respect, Dorin Rotariu!". Cei doi fotbaliști au fost colegi de cameră în perioada Dinamo. Și galeria "cîinilor" a scandat numele lui Bilinski.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gannicus2014
gannicus2014  •  19 Iulie 2015, 09:14

a lesinat *** de caldura , sa joace cu palariuta de plaja

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează