FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

“Retrogradaţi!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 mai 2008 00:00

Marian Iancu cere pedepsirea Stelei, dacă DNA deţine probe clare.

Patronul Politehnicii, Marian Ian­cu, nu a rămas insensibil la ultimul scandal declanşat în fotbalul românesc şi susţine că, dacă DNA-ul a strîns suficiente do­vezi, ar trebui ca Steaua să fie retro­gra­dată, după modelul Juven­tus. Echi­pa italiană a fost retro­gra­dată în Serie B pentru un scandal de co­rup­ţie în 2006. “Dacă sînt do­vezi şi dacă FRF are de gînd să facă ceva, va trebui retrogradată Stea­ua, pen­tru că nu e cu nimic mai presus de­cît marile echipe italiene, care au fost aspru pedepsite atunci cînd au greşit”, a spus Iancu.

Şeful lui Poli a dezvăluit că şi asupra sa au fost “influenţe”, dar că nu a cedat. “Probabil DNA are da­te şi despre alţi preşedinţi, pen­tru că un timp s-a lucrat chiar la ve­de­re. Sînt zero la sută şanse să fiu în­­vinuit şi eu, cel mult pot să apar ca martor”, a mai spus Iancu, con­vins însă că Direcţia Naţională Anti­co­­rupţie s-a cam pripit: “Din ce am vă­zut pînă acum, nu prea sînt do­vezi. S-au grăbit. Vă daţi sea­ma ce ar fi să dea chix chiar cu acest caz?”.

“Premierea unei echipe e la fel de gravă, pentru că, la un moment dat, te vei întîlni cu acea echipă. Asta se numeşte influenţă şi trebuie luate măsuri”
Marian Iancu patron Poli Timişoara

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (64)
 •  09 Mai 2008, 16:22

prietenul adevarat la nevoie se cunoaste. si la puncte, bineinteles. daca pleasca oferita de poli ceahlaului n-a avut finalitate, fiindca oltenii sunt alt gen de oameni, poate scapa iar pinalti de retrogradare, fiindca el este primul sub linie. am glumit, stati blind!

 •  09 Mai 2008, 15:47

cretinu naibii de iancu nu face distinctia intre a motiva jucatori sa joace la victorie si a piere=de in mod jegos in fata celor de la ceahlaul? trompeta asta idioata nu merita suporterii din tm, a venit aici doar ca sa isi spele banii. din pacate multi cred in asa-zisul lui proiect fotbalistic. marele om de fotbal ce pierde jucatori la poker :P

 •  09 Mai 2008, 15:34

NUMAI ASA AR URCA SI IANCU UN LOC IN CLASAMENT...................CINE STIE?

Vezi toate comentariile (64)
Comentează