FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Revenire de senzaţie în fotbalul românesc » A semnat cu Oţelul Galaţi!

FOTO: Facebook Oțelul +1   FOTO
FOTO: Facebook Oțelul

Articol de GSP - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 15:10

La o zi după demiterea antrenorului Michael Weiss, conducerea clubului gălăţean a dat o lovitură prin aducerea unui fost jucător în Liga 1.

Florin Cernat a revenit după 14 ani la Oţelul, clubul care l-a format ca jucător, anunţă dunăreabătrînă.ro. Mijlocaşul a jucat doar 36 de partide pentru gălăţeni, înainte de a se transfera la Dinamo, în 2000. După numai un sezon, Cernat a ajuns la Dinamo Kiev, unde a petrecut 8 sezoane, iar apoi a mai jucat la Hajduk Split, Karabukspor şi Rizespor.

"Am venit să joc la Oţelul, nu mă interesează cine e antrenor. De la echipa naţională mi-am luat gîndul demult. Pentru viitor e posibilă şi o carieră de antrenor. Sper ca în 2-3 săptămîni să intru pe teren, nu ştiu sigur dacă se poate pînă atunci. După cum am calculat, cam la meciul cu Steaua aş putea intra.

Locul e acelaşi, asta mai era să mute şi stadionul că în rest au făcut tot. Sunt probleme, sperăm să le rezolvăm. Erau probleme şi cînd am plecat, dar nu ca cele de acum. Am semnat pe un an, plus încă un an dacă rămînem în prima ligă", a declarat Cernat la conferinţa de prezentare.

Florin Cernat va purta tricoul cu numărul 10.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
seby_sebastian
seby_sebastian  •  18 Septembrie 2014, 21:17

cimitir de elefanti a ajuns liga 1,,,super tare mai bine ca nu se vad pe digisport...sa stea acolo la look

para.para
para.para  •  18 Septembrie 2014, 19:35
Postat de theopalas pe 18 Septembrie 2014, 18:25

Tinerii de perspectiva sunt scumpi pentru ca au oferte.

Nu sunt chiar asa de scumpi. Puteau sa faca un parteneriat cu vreo academie sau sa-i creasca in propria curte. Expiratul asta alearga sau nu, isi ia banii, pe cand un tanar, pentru 2000 de euro pe luna, manca pamantul.

theopalas
theopalas  •  18 Septembrie 2014, 18:25
Postat de para.para pe 18 Septembrie 2014, 16:57

Experienta nu se capata in Turcia la echipe mai mult decat submediocre. Dar asa e romanachele, aduce tot felul de marfa expirata si o anunta ca mare tun pentru ca la poporul roman prinde. Mai bine luau un tanar de perspectiva.

Tinerii de perspectiva sunt scumpi pentru ca au oferte.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează