FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Revenire neaşteptată în Giuleşti: "Am redevenit jucătorul Rapidului"

suporteri Rapid
suporteri Rapid

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 24 ianuarie 2015 15:19

Rapid continuă campania de transferuri pentru a forma un lot competitiv care să ajute echipa să se menţină în Liga 1. Ultimul jucător ajuns în Giuleşti este chiar Alexandru Coman, dat afară în urmă cu numai două săptămîni.
"Am semnat rezilierea care avea termen pînă ieri. Dacă nu se plătea o anumită sumă, ea devine nulă. Nu s-a plătit acea sumă şi am redevenit jucătorul Rapidului", a explicat Alexandru Coman la DolceSport.

Alexandru Coman fusese dat afară acum două săptămîni şi a fost aproape de a ajunge la Astra şi Chiajna. "Singura problemă a fost că nu puteam să semnez în aceeaşi zi cu Chiajna, pentru că trebuia să reziliez cu Rapidul. Nu au înţeles asta, cred că i-a suparat ceva", a explicat Coman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
scorpionul1923
scorpionul1923  •  27 Ianuarie 2015, 12:58
Postat de doru5 pe 24 Ianuarie 2015, 19:24

Schimbat-i te rog avatarul. Daca Capitanul ajungea la putere , nu ar mai fi existat niciun garoi care sa sustina echipa voastra de ciorditori!!!

Analfabetule, Capitanul chiar A AJUNS la putere. In septembrie 1940. Si ghici ce: Rapid a fost vicecampioana (dupa Unirea Tricolor- echipa legionarilor in epoca). Dupa Rapid a venit marea Ripi si apoi Venusul (alta echipa enorma). Cupa Romaniei in anul acela a fost luata de...ghici: Rapid Bucuresti. Esti un alt taranus flausat care debiteaza tembelisme pe aici fara a avea macar bunul simt sa se informeze cat sa nu se faca de "materie maronie urat mirositoare", ghici ciuperca ce-i. Sunteti atat de...vai mama voastra de "refuzati" :))))))))))))))

cipet
cipet  •  26 Ianuarie 2015, 11:47

stire pentru gsp,Rapidul are 11 jucatori si disputa doua meciuri amicale,luni 26 ian. cu Marek Dupniţa, locul 11 din Bulgaria, şi joi 29 ian. unul cu Skoda Xanthi.

gazistu
gazistu  •  24 Ianuarie 2015, 22:54

crede ca va juca vreun minut? daca i-a zis ca nu are nevoie de el, degeaba e in acte daca nul joaca, ca sasa bani "KANCI", cam toti de la rapid o sa ia 0 lei

Vezi toate comentariile (14)
Comentează