FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Revin acasă! Decizia luată de oficialii unei echipe de Liga 1 » Care va fi primul meci pe noua arenă

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2015 11:30

Gruparea din Voluntari va reveni acasă, pe propria arenă, cosmetizată pentru a putea găzdui partidele din prima ligă, în cea de a doua jumătate a lunii viitoare.

Ocazia este prilejuită de meciul cu FC Petrolul Ploieşti care va avea loc pe data de 23 octombrie. "Am fi vrut să inaugurăm stadionul în meciul contra Concordiei, programat în următoarea etapă de campionat, dar constructorul mai are de făcut cîteva cosmetizări.

Am finalizat clădirea de la Peluza Nord, avem saună, sală de forţă, bazin de recuperare modern, bucătărie proprie, unde mănîncă atît prima echipă cît şi satelitul nostru din Liga a III-a.  

De asemenea, am construit un minihotel cu 26 de camere unde sportivii se pot odihni în cele mai bune condiţii. Abia aşteptăm să ne întoarcem acasă!", a spus Robert Gheorghe, preşedintele echipei din Voluntari, la Sport Total FM.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Septembrie 2015, 01:58

respect pt stadion si tot ce se face acolo,chiar daca ,cu bani publici,dar echipa e slaba si se duce iar in b

pol1iasi
pol1iasi  •  29 Septembrie 2015, 13:44
Postat de zecs93 pe 29 Septembrie 2015, 12:34

Stadionu era problema la astea ?? Era invers proportional cu planeta si d'aia Voluntari nu are nicio victorie in liga 1 :))))))))))))) nu ca sunt ei prea pleave !!!

Degeaba razi, nu ar fi rau ca fiecare echipa din liga 1 sa aiba baza lor...echipa si-o pot face, nu-i problema..dar infrastructura...mai greu

zecs93
zecs93  •  29 Septembrie 2015, 12:34

Stadionu era problema la astea ?? Era invers proportional cu planeta si d'aia Voluntari nu are nicio victorie in liga 1 :))))))))))))) nu ca sunt ei prea pleave !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează