FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revin în primul "11" » Rednic se poate baza din nou pe doi jucători cu Pandurii

Palici e printre cei mai tehnici jucători dinamoviști
Palici e printre cei mai tehnici jucători dinamoviști

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2016 00:00

Filip și Palici vor fi titulari cu Pandurii.

Steliano Filip se întoarce în formula de start a "câinilor", duminică, împotriva Pandurilor. Fundașul stânga de 21 de ani, campion la cartonașe în acest sezon - 3 "roșii" și 9 "galbene", a fost scuzat de Mircea Rednic, care are de gând să-i ofere din nou posibilitatea de a juca în formula de start.

Tehnicianul nu este supărat pe Vlad Olteanu, 19 ani, pentru prestațiile din ultimele două meciuri, însă se bazează pe experiența superioară a lui Filip într-o confruntare esențială cu gorjenii în lupta pentru titlu.

Totodată, dinamoviștii au primit vești pozitive. Starea medicală a lui Antun Palici este mai bună, astfel încât mijlocașul poate fi apt pentru confruntarea cu formația lui Edward Iordănescu.

Croatul și-a revenit după două meciuri pierdute şi a început antrenamentele normale. Și Palici este o soluție pentru primul "11". A jucat excelent în cele 4 dispute de până acum ale sezonului cu oltenii.

Datorii către Demollari?

Impresarul care l-a adus pe Sulejman Demollari la Dinamo în 1991, Vasile Ţoci, susţine că fostul jucător al "câinilor" are de încasat restanțe de 21.000 de euro de la clubul din Ştefan cel Mare pentru activităţi de scounting efectuate în 2012.

"Nu se cunosc detalii la club, dar dacă exista vreo datorie și nu a fost înscrisă la masa credală în momentul intrării în insolvenţă, conform legii insolvenţei, se şterge automat", a comentat pentru Gazetă Dorin Irimia, purtătorul de cuvânt al lui Dinamo.

Replică pentru Rednic

"Am crezut că e Van Haaren atunci când am văzut cum a șutat Paul Anton peste stadion la Târgu Mureș", a comentat, amuzat, Mircea Rednic după remiza cu ASA, 0-0.

Fostul director general al roș-albilor, Dinu Gheorghe, a influențat în vară sosirea olandezului în Ștefan cel Mare. "Nu mă simt vizat. Îl adusesem pe Van Haaren fiindcă știam că șutează ca Paul Anton. Între ei nu sunt diferențe. Astea sunt declarații miciste!", a comentat "Vamă" la DigiSport.

2 goluriși 2 pase decisive a reușit Filip, în 24 de meciuri ale acestui sezon. Palici are două goluri și 4 assist-uri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
benimba
benimba  •  17 Martie 2016, 13:53

Bai oameni buni, nu am vazut frustrati mai mari decat FCSP-istii astia. Tot li se pare lor ca toata lumea fura, iar ei sunt mai curati si mai uscati. Dar intodeauna Hotii becalioti cand au nevoie de imbunatatirea moralului il primesc pe Sandel tudor la centru. Si cum zice luptatorul *** , pac! pac! 3 puncte. Dupa care vine meciul cu capra Ovidiu (care deja a anuntat ca are 2 accidentati la meciul din tur si inca 3 la meciul retur din play-off) si pac! inca 3 puncte. Care capra Ovidiu va rupe terenul in doua cu Astra , Dinamo si alte echipe care vor sa incurce planurile FCSP-ului. Apropos as fi curios cat din bugetul FCSP-ului din CL vor fi redirectionati catre capra Ovidiu .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1446025852379084
Dragos Nastase  •  17 Martie 2016, 12:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

858776947490862
Alexandru Chiţu  •  17 Martie 2016, 11:43
Postat de gannicus2014 pe 17 Martie 2016, 09:46

pana nu revin Barsan , Comanescu sau Avram jr. in primul 11 , va fi m ai greu ca dinamo sa mai bata pe cineva

Stai usor, Hategane. Cel mai bun fotbalist al vostru la meciul cu Dinamo. :)))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează