FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Revine Chipciu, Popa trece pe bancă » Reghecampf pregăteşte schimbări în primul 11 al Stelei

Chipciu are 6 șuruburi în picior, pe care le va scoate cel mai probabil în vara viitoare
Chipciu are 6 șuruburi în picior, pe care le va scoate cel mai probabil în vara viitoare

Articol de - Publicat marti, 12 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 noiembrie 2013 21:00

Alex va reveni printre titulari după această pauză competiţională.

Adrian Popa traversează cea mai nefastă perioadă de cînd a venit în Ghencea. Mijlocaşul dreapta adus de la Chiajna a pierdut contactul cu echipa naţională, iar acum are toate motivele să-şi simtă ameninţat şi locul în primul "11" la Steaua.

Alex Chipciu e din ce în ce mai aproape de forma fizică de dinainte de accidentarea suferită în luna mai. Fostul braşovean s-a refăcut după ce a avut tibia fracturată în 4 locuri şi de două săptămîni se pregăteşte cot la cot cu ceilalţi stelişti. Alex vrea să profite la maximum de pauza competiţională pentru a recupera din punct de vedere fizic.

În aceste condiţii, Laurenţiu Reghecampf i-a transmis preparatorului Thomas Neubert să-i facă un program special lui Chipciu. Antrenorul vrea să-l titularizeze cu Pandurii, la Tîrgu-Jiu, pe 23 noiembrie, urmînd să mizeze pe el şi împotriva lui Schalke, trei zile mai tîrziu. De cînd a reluat antrenamentele, Alex a prins 4 meciuri în tricoul Stelei, bifînd 187 de minute în total.

Popa a fost titularul postului cît timp Chipciu a fost indisponibil, dar în ultima perioadă evoluţiile lui au fost din ce în ce mai modeste. Mijlocaşul dreapta a strîns în acest sezon 21 de prezenţe pe teren, în toate competiţiile, şi a reuşit 3 goluri.

4 luni şi jumătate a stat Alex cu piciorul în ghips în vară, după accidentarea suferită pe 10 mai, la derbyul cu Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
pixelforall
pixelforall  •  12 Noiembrie 2013, 19:38
Postat de stelbz pe 12 Noiembrie 2013, 10:19

Accidentarea grava la orice jucator lasa urme adanci asupra evolutiei de dupa refacere. Sper ca Alex. Chipciu sa-si revina la forma de anul trecut. Din cate am vazut trebuie sa dea jos si cateva......kilograme... Iar Popa daca are concurenta sper sa se trezeasca, pana nu va intra in calcule si juniorul Gradinaru....

A jucat slab Chipciu in toate meciurile. In CL s-a miscat in reluare si a dat pase la adversari iar in campionat nu a facut mare lucru. El vrea dar e important sa constientizeze ca trebuie sa munceasca din nou si ca nu trebuie sa astepte sa i se dea totul pe tava pentru ca altfel nu se va ridica la ce a fost inainte. Succes Alex

alexandru_p
alexandru_p  •  12 Noiembrie 2013, 11:05

ne luam aiurea de adi popa. astea ii sunt limitele. adversarii l'au invatat si e foarte usor de deposedat. el nu poate mai mult. problema e ca nimeni n'a vorbit cu el, sa'i explice ca trebuie sa'si schimbe jocul. aparent pe el nu'l duce capul ca poate sa si paseze, sa joace cu capul sus, sa caute alte solutii. trebuie sa constientizeze ca asta cu baga capul in pamant si ia'o la fuga nu mai merge si pace! ALEX CHIPCIU!!

travk
travk  •  12 Noiembrie 2013, 11:01

oleeee adio Popica lasa-ne frate ca sezonul asta ne-ai disperat ...nu e posibil sa nu poti sa dai macar 1-2 centrari bune pe meci, mai ales in campionat cu adversari extrem de modesti precum DInamo sau CFR Cluj...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează