FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, AZI, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, GSP.RO

Revoltă înainte de Dinamo - Astra! Jucătorii amenință că nu vor intra pe teren + Reacția clubului implicat

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 12:22

Astra va juca în această seară, de la ora 20:30, în deplasare cu Dinamo, însă jucătorii giurgiuvenilor nu vor să intre pe teren.

UPDATE 15:55

Clubul Astra a reacționat după apariția articolului și spune că n-are datorii față de jucători: "Clubul Astra a achitat salariile jucătorilor pe lunile iunie şi iulie, singura lună scadentă fiind luna august (termen de plată la jumătatea lunii septembrie), obligaţie financiară pentru care clubul nostru a semnat angajamente ferme, cesiuni de creanţă.

Repetăm, la acest moment, singura obligaţie de plată pe care Astra o are faţă de jucători (cărora le mulţumim pentru înţelegere) este salariul aferent lunii august, "întârziat" cu două săptămâni, fără a se putea vorbi măcar despre depunerea unor memorii, din punct de vedere al termenelor regulamentare de plată!".

ȘTIREA INIȚIALĂ

Motivul principal îl reprezintă restanțele salariale pe care clubul le are față de jucători, anunță TV Telekom Sport. Fotbaliștii lui Edward Iordănescu n-au mai fost plătiți de aproape două luni și amenință că nu vor juca partida cu formația din Ștefan cel Mare.

Giurgiuvenii se tem că restanțele salariale se vor mări și de aceea vor să taie din fașă această situație pentru a nu se întâmpla ca în sezoanele trecute, când Astra a avut restanțe uriașe față de propriii jucători.

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (70)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  30 Septembrie 2017, 18:52

v-au umblat la jucatori nemernicii. nu uitati!

westfield
westfield  •  30 Septembrie 2017, 15:38

Si eu care credeam ca e vorba de Fc Dinamo sau CS FC Dinamo sau...pana la urma, care e Dinamo ???

blatistu49
blatistu49  •  30 Septembrie 2017, 15:39
Postat de John Milne pe 30 Septembrie 2017, 15:25

***

dispari oaie pirlita esti m prost ca jiji

Vezi toate comentariile (70)
Comentează