FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Revoluție la clubul din Superligă » Noul șef, un personaj controversat, îl va da afară inclusiv pe fostul antrenor de la FCSB

Dan Leasă este noul șef al prim-divizionarei FC Voluntari. Mutarea va avea repercusiuni importante în club.
Dan Leasă este noul șef al prim-divizionarei FC Voluntari. Mutarea va avea repercusiuni importante în club.

Articol de - Publicat marti, 22 august 2023 17:28 / Actualizat marti, 22 august 2023 18:18

Dan Leasă este noul șef al prim-divizionarei FC Voluntari. Deocamdată nu e clar care e postul ocupat de Leasă în organigramă, însă mutarea are repercusiuni importante în club. 

La FC Voluntari are loc o adevărată revoluție la nivel administrativ. Avansarea lui Dan Leasă în conducerea clubului vine într-un moment nefast al grupării ilfovene, două înfrângeri suferite în Superligă, 1-3 cu FCU Craiova și 2-3 cu Dinamo.

Uluitor! Sold-out în doar 45 de minute la derby-ul etapei din Superligă
SOLD-OUT
Uluitor! Sold-out în doar 45 de minute la derby-ul etapei din Superligă

Dan Leasă, șef la FC Voluntari 

Din informațiile Gazetei, primul „mazilit” după instalarea lui Dan Leasă va fi Bogdan Costicea, șeful departamentului de scouting. Acesta fusese instalat în ianuarie 2022, după ce ocupase funcții similare la FCSB și CFR Cluj.

Revoluție la clubul din Superligă » Noul șef, un personaj controversat, îl va da afară inclusiv pe fostul antrenor de la FCSB
Bogdan Costicea,

Nici Dinu Todoran nu își va păstra funcția. Fostul antrenor de la FCSB era șeful centrului de tineret la FC Voluntari. Stagiunea trecută a ocupat și funcția de antrenor principal al echipei secunde, în Liga 3. În luna mai 2023, sub comanda lui debutau și cei doi fii, gemenii Robert Ștefan și Cristian David.

Pentru moment, Bogdan Bălănescu, directorul general de la FC Voluntari, rămâne pe poziție. Numirea lui Dan Leasă reprezintă o amenințare și în cazul lui. 

Dan Leasă, personaj controversat în Superligă

Numele lui Dan Leasă a fost legat în trecut de mai multe scandaluri. În martie 2018, când ocupa postul de manager la FC Voluntari, în pauza unui meci pierdut contra lui Gaz Metan, scor 1-2, Leasă a răbufnit la adresa lui Kyros Vassaras și Alexandru Deaconu, ambii prezenți în tribune.

F***-vă în gură să vă f**! Ați venit să ne faceți «fiindcă» am anunțat că suntem cu Lupescu! O să ieșim public că suntem cu Burleanu, ca să putem termina și noi campionatul
- Dan Leasă

Câteva luni mai târziu, Leasă era protagonistul unor imagini inedite. A doua zi după ce FC Voluntari a cucerit Cupa României, trofeul a ajuns în curtea casei oficialului, la un grătar asezonat cu manele.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Condamnat la FCSB! » Concluzie clară: clubul îl obligă să fie slab

VIDEO Planuri mari la Dinamo » Andrei Cionca vrea să cumpere 10% din acțiunile clubului: „Aștept azi un răspuns” + Andrei Nicolescu s-a enervat: „E trist! Cum să ofere 1 leu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Kamata
Kamata  •  23 August 2023, 01:02

Va veni Sumudica antrenor!

brentford
brentford  •  23 August 2023, 00:25
Postat de 21lva pe 22 August 2023, 20:08

niciun articol fara gigism, ca doar nu degeaba i se spune gazeta gigistilor

Sublim

John.Wick
John.Wick  •  22 August 2023, 22:28
Postat de 21lva pe 22 August 2023, 20:08

niciun articol fara gigism, ca doar nu degeaba i se spune gazeta gigistilor

Cred ca ti-au dat un link la care sa faci copy-paste :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează