FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - TWENTE, JOI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Revoluţie la Mogoşoaia! Jucătorii Stelei nu au vrut să înnopteze în cantonament

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 februarie 2012 20:14

 

Ilie Stan a fost contrat dur de mai mulţi jucători în momentul în care i-a anunţat că nu vor fi lăsaţi să stea alături de familii în noaptea de sîmbătă spre duminică: ”Am stat două săptămîni prin Antalya, nu mai rezistăm, vrem acasă!”


Situaţie extrem de tensionată în cantonamentul Stelei cu doar cîteva zile înaintea meciului cu Twente din Europa League. Reveniţi la antrenament după două zile libere, roş-albaştrii s-au pregătit pe o vreme potrivnică, iar la final, majoritatea fotbaliştilor îşi doreau să plece cît mai repede spre case, pentru a-şi petrece seara cu familia.

S-a opus însă Ilie Stan, cel care le-a transmis pe un ton ferm: "Se rămîne în cantonament în această seară, nimeni nu merge acasă. Mîncăm aici, ne odihnim, mîine dimineaţă avem antrenament, iar abia duminică la prînz puteţi să plecaţi acasă!". A fost momentul care a învolburat brusc apele în vestiar.

"Avem copii mici, abia îi mai vedem!"
Mai mulţi jucători au luat cuvîntul şi l-au înfruntat direct pe antrenor. "Nu vrem să rămînem aici. Am stat 17 zile prin Antalya, înainte am fost în Poiană, vrem să mai stăm şi cu famiile noastre. Unii avem copii mici, abia dacă i-am văzut. Oricum o să stăm în cantonament înaintea meciului cu Twente, ce rost are să mai rămînem şi acum?" a fost reproşul făcut de mai mulţi fotbalişti.

După mai multe schimburi de replici, tehnicianul stelist a rămas ferm pe poziţii: "Acesta e programul şi el trebuie respectat! Rămînem aici!". Mai mulţi "grei" ai echipei au continuat să vocifereze, dar ultimul cuvînt i-a aparţinut tot lui Stan: "Trebuie să înţelegeţi că e nevoie de sacrificiu pentru a face performanţă!".

Totuşi, fotbaliştii au primit asigurări din partea staff-ului că pentru duelul cu Twente nu vor intra în cantonament decît cu o seară înaintea partidei. Acest lucru i-a mai calmat pe jucători, care au acceptat în cele din urmă să-şi petreacă noaptea de sîmbătă în hotelul de la Mogoşoaia.

Ce program au steliştii pîna la partida cu Twente:
- azi: antrenament de dimineaţă
- mîine: antrenament de dimineaţă
- miercuri: antrenamentul oficial, se rămîne în cantonament

Gigi nu poate interveni, e plecat la sinistraţi
Gigi Becali (foto jos), cel care a amendat mereu ieşirile neprofesioniste ale jucătorilor săi, nu a aflat despre conflict deoarece este plecat în zonele sinistrate din Vrancea. Patronul a anunţat că momentan nu mai este interesat de fotbal: "Nu vin nici joi la meciul cu Twente dacă nu terminăm deszăpezirea în toată Vrancea. Păi, oamenii suferă şi eu să mă gîndesc la fotbal? Sînt sigur că Dumnezeu va ajuta Steaua şi o va distruge pe Twente pentru faptele pe care le fac eu!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
stancuvlad
stancuvlad  •  13 Februarie 2012, 12:58
Postat de biancorossi pe 13 Februarie 2012, 11:01

de data asta nu ai mai fost inspirat. becali merita tot respectul pentru ajutorul umanitar acordat. faptul ca e paranoic este altceva.

As vrea si eu sa il vad facand ceva fara alaiul de camere in spate...sau fara sa o spuna in gura mare la TV. Omul asta e disperat de expunere publica si ar face orice pentru ea; pentru el, asta este doar o noua oportunitate. Trecerea de la canalele de sport la canalele de stiri sau cele generale (Pro TV, TVR etc) e o performanta pentru el. Ma bucur pentru ajutorul pe care l-au primit oamenii aceia, dar pana la respect pentru primata Becali mai e mult. Tot ceea ce face omul asta face pentru el, retineti o data chestia asta: nu pentru steaua, nu pentru oameni, PENTRU EL.

biancorossi
biancorossi  •  13 Februarie 2012, 11:01
Postat de alpin pe 13 Februarie 2012, 08:26

Daca ar fi vorba de fotbalisti cu scaun la cap ar fi ok sa stea acasa, nu in cantonament. Dar e riscant sa-i lasi liberi peste noapte pe alde Dodel, Nila, Gardos, etc. Te pomenesti ca merg in vizita la Mache! Dar imi place de CRE(S)TINUL Gigi, care spera ca, in marea Lui bunatate, Dumnezeu ii va distruge pe olandezi!!! Iarta-l, Doamne! Numai Tu o mai poti face!

de data asta nu ai mai fost inspirat. becali merita tot respectul pentru ajutorul umanitar acordat. faptul ca e paranoic este altceva.

submarina
submarina  •  13 Februarie 2012, 10:18

Dupa parerea mea, Steaua are nevoie macar de un singur antrenament pe National Arena pana la ora disputei cu Twente pe 16, pentru a se acomoda cu terenul de joc si eventual de a evita orice surpriza neplacuta pe care o poate provoca gazonul...Forza Steaua!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează