FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Rică Neaga are planuri mari pentru Steaua: "Va fi prima echipă românească ce va reuşi să iasă din grupele Ligii"

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 17:54

Adrian Neaga, golgeterul Stelei din sezonul 2003-2004 nu şi-a uitat fosta echipă, alături de care a cîştigat un titlu (2005) şi o Supercupă a României (2002).

Rică a fost prezent în tribună la meciul cu Ajax şi va merge să-i susţină pe roş-albaştrii şi la confruntarea cu Chelsea. „Sînt o echipă frumoasă, sper să treacă mai departe, să egaleze performanţa de a ajunge într-o semifinala de Cupă Europeană. Noi am deschis drumul, ei trebuie să-l continue” a spus Neaga despre actuala echipă a Stelei, pentru GSP.ro.

Perioada petrecută în Ghencea a fost specială pentru jucător. "Cele mai frumoase amintiri sînt meciurile din cupele europene, precum cele cu Standard şi Beşiktas. Şi, bineînţeles, victoriile cu Dinamo, care sînt cele mai plăcute” a mărturisit Neaga.

Atacantul piteştean în vîrstă de 33 de ani face parte din generaţia Stelei care a readus strălucirea europeană a roş-albaştrilor, în sezonul 2004-2005. Neaga este încîntat de jocul echipei conduse de Reghecampf. "Are cea mai bună echipă, fără rival în campionat. Cred că sezonul acesta titlul e deja acontat şi sper că la anul va fi prima echipă românească ce va reuşi să iasă din grupele Champions League”.

Adrian Neaga joacă acum la CS Mioveni, avînd contract pînă la vară cu galben-verzii. „Avem o echipă tînără, în formare, la anul vrem să atacăm promovarea. Am jucat şi cu şase juniori în teren, cred că sîntem cea mai tînără echipă din Liga a 2-a” a spus Neaga despre actuala sa formaţie.

După ce va atîrna ghetele în cui, Rică nu are de gînd să stea departe de fotbal. "Cînd o să mă retrag, vreau să rămîn tot în fotbal. Nu mă voi îndrepta către antrenorat, cu toate că mi-ar fi plăcut. Mă văd mai repede pe un post de director sportiv, să fiu pe lîngă echipă”, a explicat fostul stelist planurile sale de viitor.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
thumbzilla
thumbzilla  •  27 Februarie 2013, 19:24
Postat de alpha.dog pe 27 Februarie 2013, 18:29

steaua iese din calificari cel mult! pe urma are in grupa ultimul loc rezervat

grupele alea la care visati voi?singura echipa din romania batuta de catre pescari,bucatari si agenti de vanzari e fc dinamoo.

teodor.muresan
teodor.muresan  •  27 Februarie 2013, 19:02
Postat de randoom pe 27 Februarie 2013, 18:53

STEAUA NU II CEFURA CLUJ AKA THE BLATISTI,CA DIN 4 PREZENTE IN GRUPELE UNEI COMPETITI SA TERMINE PE ULTIMUL LOC IN 3 SITUATII DIN 4. SI NICI DINAMO SA PIARDA IN PRELIMINARII CU ELFI SI MENTALISTI.

Si cand a terminat pe ultimul loc, CFR a facut mai multe puncte ca Steaua in CL.

randoom
randoom  •  27 Februarie 2013, 18:53
Postat de alpha.dog pe 27 Februarie 2013, 18:29

steaua iese din calificari cel mult! pe urma are in grupa ultimul loc rezervat

STEAUA NU II CEFURA CLUJ AKA THE BLATISTI,CA DIN 4 PREZENTE IN GRUPELE UNEI COMPETITI SA TERMINE PE ULTIMUL LOC IN 3 SITUATII DIN 4. SI NICI DINAMO SA PIARDA IN PRELIMINARII CU ELFI SI MENTALISTI.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează