FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - HAPOEL TEL-AVIV 1-3

Rică Răducanu îl critică pe Coman că s-a luat de galerie: "N-o să mai ai zile bune la noi"

Coman (32 de ani) mai are contract cu giuleştenii pînă pe 1 iulie 2013
Coman (32 de ani) mai are contract cu giuleştenii pînă pe 1 iulie 2013

Articol de - Publicat vineri, 02 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 decembrie 2011 22:44

Rică Răducanu spune că relaţia Coman - Rapid e compromisă definitiv după ce portarul le-a răspuns dur ultraşilor

La numai două meciuri de cînd îi scandau numele, ultraşii giuleşteni l-au luat iar în colimator pe Dani Coman, pe care l-au huiduit şi ironizat la finalul partidei cu Hapoel (1-3).

Scos de suporteri primul primul vinovat pentru că echipa a încasat a treia oară consecutiv trei goluri, Coman a ripostat public: "Pentru mine, galeria Rapidului nu mai există! Şi asta încă de anul trecut, cînd cei de acolo îmi compuneau tot felul de «cîntece» despre familia mea. Pentru mine contează doar adevăraţii suporteri, cei de la tribunele I şi a II-a".

Rică Răducanu crede că tocmai această reacţie a lui Coman i-a pecetluit acestuia soarta în Giuleşti. "Nu ai voie să faci asemenea declaraţii vizavi de galerie cînd lucrurile merg prost! Dani e băiat valabil, dar nu cred că va mai avea zile bune la noi", a spus fostul mare portar rapidist la Sport Total FM.

George Copos s-a declarat de partea fanilor în conflict: "Galeria s-a comportat excepţional. E normal să mai fie şi suporterii nemulţumiţi, mai ales cînd pe bancă sînt soluţii atît de bune şi pe teren intră unii care fac greşeli".

"Nu prea văd un lider la Rapid şi nici adevărate valori. Încasăm multe goluri în ultima vreme şi nu ştiu de ce"
Rică Răducanu, fost portar Rapid

Copos, atac la Răzvan şi "Vamă"
Patronul Rapidului a răbufnit după al doilea eşec consecutiv la scor al echipei. Copos i-a "urecheat" pe fostul preşedinte Dinu Gheorghe şi pe antrenorul Răzvan Lucescu, reproşîndu-le modul în care au gîndit transferurile în vară. "S-a greşit profund, s-a greşit imens că nu au fost aduşi atacanţi. Au fost erori inimaginabile, nu vreau să vorbesc despre cine este vinovat. Dar în iarnă vă asigur că le voi repara eu pe toate", a tunat Copos. Cum tandemul "Vamă" - Lucescu jr. a adus în vară doi oameni de atac, Surdu şi Deac, reacţia patronului arată cît de nemulţumit este de randamentul celor doi.

Inbox:
»» "Jocul cu Hapoel a fost bun, dar rezultatul a ieşit prost pentru că s-au făcut două greşeli penibile", a declarat Copos cu trimitere la prestaţia lui Burcă.
»» Noul team-manager al Rapidului, Dănuţ Perjă, va fi instalat oficial astăzi. Fostul fundaş central rapidist a fost prezentat ieri jucătorilor.
»» Sub motto-ul "Duminică în număr cît mai mare lîngă echipă", şefii au decis ca meciul cu Sportul, de duminică, ora 20:30, să fie la promoţie pentru femei şi copiii sub 14 ani, care vor avea intrare gratuită.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
criselly99
criselly99  •  03 Decembrie 2011, 03:27

....si comane chiar te crezi asa tare??? de ce nu te-ai dus la K1 ? ce cauti tu in fotbal ? ... in fine orice-ar fi noi suporterii suntem alaturi de echipa si sper sa ne revenim cat mai repede ca suntem intr-o pasa nasoala rau. hai Rapid

marc_ro
marc_ro  •  02 Decembrie 2011, 23:39

Rica Raducanu, jos palaria pentru valoarea de portar, dar ca om esti VARZA! Ricane, in loc sa ti-i partea jucatorului, pentru a fi liniste, tu pui paie pe foc???! Asta doar de dragul aplauzelor de mascarici?! Te-am vazut jucand si ca inger si ca demon. N-am uitat cand mancai seminte stand in fund in poarta. N-am uitat nici cand te vedeam rupandu-ti mainile de bagaje de bisnita in Gara de Nord cand plecai cu echipa. Numai la meci nu te gandeai atunci. Acum faci pe moralistul?! Te rog lasa-ne! Nu mai da declaratii care fac rau Rapidului, doar de dragul publicului. BRAVO LUPU, asta da caracter! (pentru interventia de la GSP)

marc_ro
marc_ro  •  02 Decembrie 2011, 23:31

Hai sa lamurim o data pentru totdeauna prostia asta cu plecarea lui Coman. E ca si cum l-ati injura acum pe Pancu ca a plecat candva de la Rapid. A fost vointa Rapidului nu? De ce n-a refuzat Pancu plecarea? Intrebare retorica, nu? Daca nu s-au inteles la bani, nu de vina a fost Coman, ci conducerea. daca il vroia, il pastrau. Omu s-a dus la mai bine. Prin manevre cu presa au indus vina lui Coman, iar voi ati muscat... Va placea Bornescu. Si mie, dar sa vrei rezultate si totusi sa impui echipa de pe margine, ca nu-ti mai e simpatic Coman, e ca si in cazul lui JUJEL, sinucidere curata.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează