FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 0-1

"Ricardo e mort. Stancu visează la Real Madrid!" Citeşte remarcele făcute de Gigi în lojă

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Pe un stadion pustiu, în care Steaua se chinuia să răstoarne avantajul timpuriu al celor de la Gaz Metan, Gigi Becali a simţit nevoia să îşi impulsioneze jucătorii de la lojă. Patronul Stelei şi-a pierdut repede răbdarea aseară. După primele 20 de minute, reproşurile lui s-au auzit pe tot stadionul. Cel mai rău l-a scos din sărite lentoarea lui Ricardo. "Băi Ricardo, joacă, mă, fotbal, ce faci, te plimbi pe teren?", i-a strigat Gigi brazilianului, după care le-a spus celor din loja sa: "Ăsta e mort, nu poate să se mişte şi nici n-a jucat joi în Giuleşti".

Citeşte aici unele dintre remarcele pe care patronul stelist le-a făcut la adresa jucătorilor lui Marius Lăcătuş:

- "Ce fotbal jucăm noi, mă? De fapt, nu jucăm nimic, sîntem conduşi şi degeaba"
- "Rapid a pierdut, dar măcar a jucat, a dominat, şi-a creat ocazii, noi un şut pe poartă n-am tras, asta e echipă ce avem noi?"
- "E inadmisibil să n-ai un şut pe poartă cînd tu joci acasă cu Gaz Metan, toate s-au încurcat şi tu ai nevoie de victorie!"
- "Hai, Ricardo, mişcă-te mai repede că dacă nu, te trimitem în Brazilia!"
- "Şi Stancu, ce a jucat Stancu? Nimic. El se visează probabil la Real Madrid şi n-a atins mingea de 3 ori"

"Am văzut eu din tribună că Ricardo e mort şi Lăcătuş n-a văzut? Păi, trebuia să-şi dea seama că nu e pregătit şi să-l trimită la echipa a doua că de-asta e antrenorul Stelei!"

"Bogdan Stancu ăsta a ajuns şi el mare vedetă, el a pierdut meciul cu Mediaşul, a dat o pasă la fiţe în spate, a ieşit cornerul Mediaşului şi apoi golul. El se crede deja la Real Madrid"

"Jucătorii pe care o să-i dau afară nici la Mediaş n-o să fie primiţi, că cei de la Gaz vor jucători cu mentalitate de învingători, nu din ăştia care pierd meci de meci"
Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
gazistu
gazistu  •  16 Noiembrie 2010, 11:06

da ce are mediasul ma? cei noi avem chiar ultima echipa de vb asa de gazu? ce noi astia din medias avem paduchi sau ce? sau ce steaua nu poate pierde cu noi , carei problema? sa va intre bine`n cap , STEAUA E O ECHIPA SLABA.punct

felipes22
felipes22  •  16 Noiembrie 2010, 06:40

mai bine club sarac si cu onoare si demnitate decat o Rusine nationala si internationala cu scandalabagiul si goienarul asta care a distrus Steaua, antrenori, jucatori etc....mie scarba, mie sila, si ma doare poate prea mult... RUSINE

felipes22
felipes22  •  16 Noiembrie 2010, 06:39

Bercece Dute baaa, lasaneeee...Daca Lacatus es de vina atunci cum se face ca sa depasit recordul de antrenori la Steaua in anii de cand este beeeecaloiu la Steaua?? nu va e rusine sa va luati de Lacatus??? ce vina are el, ce vina a avut Piti, Bergodi, Dorinel, etc etc etc?????? De ce nu vine Petrescu sau Oli din nou??? sunteti niste ratati cu toti. RUSINE SA VA FIE IMPREUNA CU GOIENARUL CA de cand este la Steaua nu imi e rusine sa ma mai uit la vreun meci sau sa spun ca sunt stelist.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează