FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO A rămas șocat când a auzit că revine la Dinamo: „Nu știam că mai am contract!”

Ricardo Grigore, cu numărul 20, în echipamentul lui Dinamo +35   FOTO
Ricardo Grigore, cu numărul 20, în echipamentul lui Dinamo

Articol de , - Publicat sambata, 24 iunie 2023 13:31 / Actualizat sambata, 24 iunie 2023 14:23

Fundașul central al celor de la Dinamo, Ricardo Grigore (24 de ani), revenit în „Ștefan cel Mare” după împrumuturile la FCU Craiova și Petrolul, a mărturisit că nu știa că mai are contract cu formația promovată în Liga 1 după o pauză de un sezon. 

La finalul amicalului cu Muscelul Câmpulung (Liga 3), câștigat de bucureșteni cu 10-2, Ricardo Grigore a vorbit despre ce a găsit la Dinamo la un an distanță de când a plecat, dar a și prefațat sezonul viitor de Superliga. 

VIDEO. Ricardo Grigore: „Toate drumurile duc la Dinamo, mă bucur că sunt aici”

„Mă bucur că m-am întors, că am găsit lucruri frumoase aici și sper să facem o figură frumoasă în Liga 1. Nu mă așteptam să mă întorc la Dinamo. A fost o situație dificilă. 

Nu știam că mai am contract cu Dinamo, au fost niște chestii mai delicate, dar așa a vrut Dumnezeu și mă bucur că sunt din nou acasă. În iarnă am vrut să plec de la Craiova, am discutat cu ei. 

Le-am zis că vreau să plec, iar ei mi-au spus: «Ok, hai să vedem cum facem». După aceea, cei de la club m-au sunat și mi-au zis că încă mai aparțin de Dinamo. 

Am rămas șocat, pentru că nu știam că mai am contract cu Dinamo. Am discutat cu ei ca să vedem cum putem ajunge la un numitor comun. Mi-au spus să mă duc împrumut la Dinamo. Am discutat cu cei de aici, cu domnul Răzvan Zăvăleanu. Nu am putut să mă întorc, pentru că ar fi însemnat ca eu să fiu un nou transfer în iarnă (n.r. iar Dinamo are interdicție de a semna jucători noi)

+31 FOTO

După aceea, a trebuit să îmi caut o echipă unde să joc până la 30 iunie și am găsit Petrolul. Eu când am plecat de la Dinamo s-a plătit o sumă de bani pe mine și urma să se mai plătească una vara asta. În acordul de transfer scria: «transfer», când am trimis foaia spre Craiova.

Dar, ulterior, domnul Mititelu și domnul Răzvan Zăvăleanu au negociat și au scris «împrumut». Toate drumurile duc tot înapoi la Dinamo”, a declarat Ricardo Grigore.

Ricardo Grigore: „Am găsit lucruri pozitive la Dinamo”

„Am ținut legătura cu majoritatea colegilor. Urmăream toate meciurile și mă bucur pentru ei, au crescut foarte mult sezonul acesta. Am găsit lucruri pozitive la Dinamo, pornind de la antrenamente până la disciplina din preajma echipei. Am rămas chiar surprins, pentru că în alți ani nu găseai astfel de lucruri. 

Era o dezorganizare totală, mai ales când a intrat clubul în insolvență. Colegii m-au primit bine, cu majoritatea am crescut la juniori și ne cunoaștem de mici. 

Va fi un sezon dificil de Liga 1. Liga 1 va fi mult mai dificilă decât Liga 2, dar sperăm să avem o imagine bună, să ne pregătim bine în cantonamentul în care plecăm”, a mai punctat fotbalistul dinamoviștilor. 

Citește și: 

MM, după ce a auzit conferința lui Săndoi: „Este foarte grav, dar are mare dreptate. Distruge cluburile!”

Curtat insistent de Sepsi, Runar Sigurjonsson a decis! Contract pe 3 sezoane

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
Mazavalt
Mazavalt  •  26 Iunie 2023, 02:13

Iti dai seama ce impresar are daca nu stia ca este inca sub contract cu Dinamo? Si dupa ce a batut din pinteni asta toamna ca vrea sa fie lasat sa plece, sa trebuiasca sa revina in haita cu coada intre picioare ca nu stia ca mai are contract.... Astuia nu i-a spus nimeni ca Dinamo este in insolventa si nu poate pleca liber cand este sub contract?

creeperno534
creeperno534  •  24 Iunie 2023, 22:37

Il repune Burca pe picioare

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  24 Iunie 2023, 22:25
Postat de lapusneanul pe 24 Iunie 2023, 15:21

tu și fotbalul, baba și mitraliera...Giafer e fundaș central dreapta iar Grigore e fundaș central stânga....

Eu stiu ca se joaca cu fundas central si libero !! *** !!! asa se juca la tine la tara !!! LABUSNEANU !!! unde *** ai vazut tu ca se joaca central stanga central dreapta :))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează