FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

VIDEO Ricardo Grigore, reacție amară după eșecul din derby: „Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor dacă vrem să facem ceva în viață”

Ricardo Grigore
Ricardo Grigore

Articol de , - Publicat duminica, 23 iulie 2023 11:11 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 11:45

Ricardo Grigore (24 de ani), fundașul central al celor de la Dinamo, a avut un discurs categoric după înfrângerea „câinilor” din derby, 1-2 contra celor de la FCSB.

„Rici” a recunoscut supremația rivalei în derby, dar promite că Dinamo își va reveni și va începe să acumuleze puncte în Superligă.

VIDEO Rici Grigore: „Plecăm dezamăgiți, dar ne-am simțit ca acasă aici”

„E frustrant pentru că nu am reușit să facem o primă repriză bună, iar în a doua în mare parte ne-am revenit. Să fim realiști, nu ne-am creat foarte mari ocazii, dar trebuie să ne revenim după aceste două jocuri, să mergem înainte pentru că trebuie să adunăm puncte. Și ei sunt fotbaliști, și ei au calitate. 

Trebuie să ne așteptăm când întâlnim fotbaliști de valoare, mai ales la primele echipe ale campionatului. Jucători valoroși, cu meciuri la națională, în Europa. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor dacă vrem să facem ceva în viață. Nu ne e frică de nimic, ne gândim la fiecare meci în parte și să scoatem maximum de puncte. 

Mi-era foarte dor de un derby, mi-au lipsit aceste meciuri. Mă bucur că am redebutat la Dinamo în noul sezon într-un derby. Din păcate nu am adus cele 3 puncte, dar sper să ne revenim cât mai repede. E decizia lui Mister dacă voi juca, mă bucur că am jucat. Cred că am demonstrat în amicale că m-am pregătit foarte bine și mi-a venit șansa să joc”, a declarat Ricardo Grigore la zona mixtă după partidă. 

Oarecum ne-am simțit că jucăm acasă, că suntem obișnuiți cu terenul, cu tribunele, cu atmosfera

- Ricardo Grigore, fundaș Dinamo

VIDEO Neluț Roșu, declarații după înfrângerea cu FCSB

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

„Dinamo e o umbră, o echipă de Liga 2!” » Cel mai dur discurs după înfrângerea în fața rivalei: „Albi la față, timorați! FCSB s-a distrat cu ei”
FCSB - DINAMO 2-1
„Dinamo e o umbră, o echipă de Liga 2!” » Cel mai dur discurs după înfrângerea în fața rivalei: „Albi la față, timorați! FCSB s-a distrat cu ei”
Lăcătuș a spus „Steaua” în loc de „FCSB” » Cum a reacționat „Fiara” când și-a dat seama ce a zis
FCSB - Dinamo 2-1
Lăcătuș a spus „Steaua” în loc de „FCSB” » Cum a reacționat „Fiara” când și-a dat seama ce a zis

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
Iliutadinamo
Iliutadinamo  •  24 Iulie 2023, 21:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu222
popescu222  •  23 Iulie 2023, 14:36

Si ce anume va opreste sa va ridicati la nivelul lor, Rici? Cata vreme ei impingeau jocul in fatza si voi o plimbati intre portar si fundasi, cum vreti sa va ridicati la nivelul lor?

SDB01
SDB01  •  23 Iulie 2023, 14:02

Tocmai tu te-ai simtit ca acasa..?? care nu ai jucat la liga 2

Vezi toate comentariile (3)
Comentează