FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ricardo le dă emoţii! » Steliştii speră ca brazilianul să nu întîrzie la reunire

Articol de , - Publicat luni, 10 ianuarie 2011 00:00

Steliştii sînt curioşi dacă brazilianul va fi mîine la antrenament sau va întîrzia din nou, aşa cum proceda de fiecare dată la Urziceni.


Lui Ricardo Gomes îi plac vacanţele în Brazilia atît de mult, încît nu-i vine să se mai întoarcă în România. A demonstrat asta în ultimul an şi jumătate pe care l-a petrecut la Urziceni. După ultimele trei pauze competiţionale pe care le-a prins la Unirea, Ricardo a totalizat o întîrziere de patru luni!

Recordul l-a stabilit vara trecută. S-a întors la antrenamentele "lupilor din Bărăgan" la mai bine de două luni de la reunirea oficială! Steliştii sînt curioşi dacă mijlocaşul sud-american va proceda şi de data asta la fel sau va ajunge de azi în Ghencea. Întîrzierea l-ar costa scump pe brazilian, fiindcă MM Stoica, noul manager al Stelei, l-a exclus din lotul Urziceniului acum cîteva luni, tocmai din cauza faptului că a petrecut prea mult timp în ţara natală.

"Am făcut o prostie astă-vară, cînd am întîrziat la reunirea Urziceniului. Din cauza asta am ratat meciuri importante, precum cele cu Zenit, din Champions League"
Ricardo Gomes, mijlocaş Steaua


Urăşte cantonamentele

Ricardo a făcut în aşa fel încît să mai taie din zilele de pregătire precompetiţională. Vara trecută n-a prins nici o zi de cantonament, iar acum fix un an s-a prezentat la pregătirea Unirii direct în Antalya, sărind peste zilele pe care colegii lui le petrecuseră muncind la Urziceni.


Sînt aşteptaţi 22 de jucători
Astăzi, la ora 16:00, Steaua se va reuni după 3 săptămîni şi jumătate de pauză. Sînt aşteptaţi 22 de jucători, singura noutate urmînd să fie Nicolae Dică. Cei de la Steaua 2, Eugen Baciu, Andrei Ionescu şi Onicaş, ultimul reîntors după împrumutul la FCM Tg. Mureş, nu intră în vederile primei echipe.

Portari: Tătăruşanu, C. Lungu
Fundaşi: Bonfim, Emeghara, Gardoş, Martinovici, Geraldo, Galamaz, Latovlevici, Brandan
Mijlocaşi: Szekely, Nicoliţă, N. Dică, L. Marinescu, Ricardo, Bicfalvi, Cr. Tănase, Răduţ, C. Matei
Atacanţi: B. Stancu, Bilaşco, Surdu


Chiajna îl cere şi pe Bilaşco!

Primarul din Chiajna, Mircea Minea, a confirmat că-i vrea pe Bilaşco, pe Laurenţiu Marinescu şi pe Onofraş, aşa cum Gazeta a dezvăluit zilele trecute. "Steaua are să ne plătească 120.000 de euro în contul transferului lui Gardoş, pînă pe 15 ianuarie. În locul acelei sume vreau trei jucători: Bilaşco, Marinescu şi Onofraş", a declarat conducătorul Unirii la Antena 1.

"Steaua n-are valoare!"
Emeric Ienei crede că Becali greşeşte atunci cînd se gîndeşte să nu mai achiziţioneze nici un jucător: "Valoric, lotul Stelei nu se ridică la nivelul pretenţiilor pe care le are clubul!". Fostul antrenor al roş-albaştrilor s-a ferit să spună de ce ar mai avea nevoie "militarii": "Nu pot să le dau sfaturi ce să facă, din moment ce nu lucrez în Ghencea".

Matei poate veni mai devreme!
Petre Grigoraş ia în calcul să-l trimită pe Gabriel Matei în Ghencea mai devreme de vara viitoare, atunci cînd intră în vigoare contractul pe care fundaşul dreapta tocmai l-a semnat cu roş-albaştrii: "Dacă voi sesiza vreo slăbiciune în jocul lui, va pleca mai devreme la Steaua!". Antrenorul se teme că randamentul fundaşului de 20 de ani ar putea scădea acum, cînd e sigur că va părăsi Pandurii.


- Lăcătuş despre Dică: "S-a interpretat ce a zis MM. Nu ştiu dacă el îl vede pe Dică atacant, dar eu nu-l văd decît mijlocaş!".
- Gigi Becali e optimist: "Lotul actual e bun, s-a închegat o echipă. Ne mai trebuie doar noroc ca să intrăm în lupta pentru titlu".
- Gabi Matei prevede vremuri mai bune pentru echipa din Ghencea: "Locul Stelei e în Champions League. Vom reveni acolo!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
digynho
digynho  •  10 Ianuarie 2011, 18:04

l-au luat turcii pe 100.000 ...euro

carol_k
carol_k  •  10 Ianuarie 2011, 05:08

Pedriel nu avea impresari in familie.Lasa-l sa dea goluri pentru altii,Dayro la fel...Noi ramanem cu dodeii lui Victor ca asa ne-a fost scris

octavian
octavian  •  10 Ianuarie 2011, 02:19

pedriel a fost vandut definitiv.eu asa stiu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close