FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ricardo Machado a negociat cu Dinamo, dar a solicitat un salariu cum nu mai are nimeni în "Ştefan cel Mare"

Machado a avut un sezon apreciat la FC Brașov, marcînd două goluri și oferind o pasă decisivă în 15 apariții pe teren
Machado a avut un sezon apreciat la FC Brașov, marcînd două goluri și oferind o pasă decisivă în 15 apariții pe teren

Articol de - Publicat miercuri, 10 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 decembrie 2014 14:49

Craiova îi oferă aceşti bani, Steaua e tentată şi ea de căpitanul Braşovului. Fundaşul Ricardo Machado e în fruntea listei de achiziţii a "cîinilor" pentru 2015.

Stoperul de 26 de ani doreşte să încheie conturile cu cei de sub Tîmpa, de aceea are de gînd să se adreseze forurilor abilitate pentru a se putea elibera, cu acte, de club.

Dinamo îl vrea, el ar dori în Ştefan cel Mare, însă solicită un salariu de 10.000 de euro! Ar fi cel mai mare din "haită", peste Alexe, Bilinski şi Elton, fiecare cu cîte 7.000 de euro pe lună. A rămas să se mai negocieze după meciul cu U Cluj, de sîmbătă, ce închide sezonul.

Tentat de Bănie
Problema roş-albilor este CSU Craiova. Oltenii au intrat pe fir de mai multă vreme şi sînt dispuşi să-i ofere lusitanului contractul solicitat. Reprezentanţii fotbalistului joacă tare şi susţin că şi Steaua s-a interesat de serviciile portughezului de 1,90 metri.

Dorind să devină liber şi să negocieze singur întreaga afacere, Machado aşteaptă şi nişte răspunsuri din străinătate. Cei care-l cunosc afirmă: "Dacă i se dau aceiaşi bani ca-n România, atunci va fi tentat să plece din Liga 1".

650.000 de euro este cota lui Machado, conform transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Stanciu, răspuns final
Daniel Stanciu urmează să aibă astăzi discuţia finală cu cei de la ASA Tîrgu Mureş pentru a se elibera din funcţia pe care o avea la ardeleni şi, în cel mai scurt timp, să fie instalat manager general la Dinamo. Există oficiali ai roş-albilor care l-ar vrea chiar numărul 1 executiv, însă Anghelache este foarte greu de înlăturat. Actualul antrenor, Ionel Dănciulescu, va reveni în staff-ul administrativ, o funcţie posibilă fiind aceea de director sportiv, post ocupat acum de Cristi Bobar, ce-ar putea fi instalat într-un alt serviciu sau ar putea pleca la ASA.

Şi-a anunţat demisia
Umilinţa de la Giurgiu, 1-6, l-a obligat pe Dănciulescu să anunţe aseară, la DigiSport, că va demisiona după meciul cu U Cluj, de sîmbătă, din Cupa Ligii: "Am ştiut de la început cît voi sta pe banca tehnică. Oricum, nu mă simt atras de meseria asta. Nu mai rămîn antrenor după meciul cu U Cluj. Chiar dacă oamenii din conducere îmi vor spune că n-au altă soluţie, tot nu voi continua".

Nu renunţă la Teja
Cu toate că şeful FRF, Răzvan Burleanu, a transmis clar dinamoviştilor că nu va fi de acord cu plecarea lui Mihai Teja, selecţioner la tineret, Dinamo n-a renunţat la a şi-l dori pe antrenorul de 36 de ani. Negocierile sînt în toi, se vrea rezolvarea situaţiei pînă săptămîna viitoare. Nu s-au închis nici alte piste: Dan Alexa (Poli Timişoara), Petre Grigoraş (liber), Duşan Uhrin jr, care tocmai a refuzat Braşovul, chiar şi Claudiu Niculescu (CS Mioveni) revenind în atenţie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
cristi1097
cristi1097  •  12 Decembrie 2014, 11:15
Postat de khal_37 pe 11 Decembrie 2014, 12:26

Eu cred ca sumudica s-ar ,,plia'' perfect pentru caracterul cainilor...

Voi aveti voie sa folositi sigla la avatar ? mare echipa mare caracter !!

khal_37
khal_37  •  11 Decembrie 2014, 12:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

asta, cinci_neti si nebrasca sunt una si aceasi persoana...un schizofrenic extremist care uraste romanii si Romania de moarte.

khal_37
khal_37  •  11 Decembrie 2014, 12:26
Postat de spartanul pe 11 Decembrie 2014, 09:27

singurul viabil pentru canii este grigoras dar nu cred ca va veni

Eu cred ca sumudica s-ar ,,plia'' perfect pentru caracterul cainilor...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close