FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rîd, dar nu e rîsul lor » Dinamoviştii au reînceput să se antreneze: "Ce să facem, să plîngem?"

Dinamoviștii fac haz de necaz și continuă să muncească pentru un viitor incert
Dinamoviștii fac haz de necaz și continuă să muncească pentru un viitor incert

Articol de , - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 februarie 2013 20:53

Jucătorii au abandonat pe moment ideea grevei, au ieşit ieri la antrenament şi aşteaptă diverse tranşe din salariile restante.

Dacă aţi vedea fotografii de la antrenamentul de ieri după-amiază al "cîinilor", n-aţi crede nici un moment că fotbaliştii au întîrzieri salariale ce depăşesc şi trei luni, iar aceiaşi jucători au făcut "greva spaniolă" sau au ameninţat cu boicotarea a diverse antrenamente şi chiar a meciului de duminică, din prima etapă 2013, cu FC Braşov! Rîsete, glume, voie bună, chiar şi în startul şedinţei de pregătire.

"Ce să facem, să plîngem? Bine că sîntem sănătoşi! Nu am primit nici un semnal că ne-am putea întîlni cu acţionarii, Ionuţ Negoiţă a virat o treime din restanţa pe noiembrie, aşteptăm şi alte treimi. Nu ni s-au mai făcut promisiuni, trăim clipa!", au spus, aseară, după antrenament, elevii lui Ţălnar.

Fotbaliştii au lăsat în plan secund ideea de a nu se prezenta duminică la partida de campionat, transmiţînd că vor evita să mai boicoteze în vreun fel programul de muncă al formaţiei.

"Cine ar fi crezut că la Dinamo se pot întîmpla astfel de situaţii, de greve, de neplată a salariilor?! E trist, acţionarii ar trebui să facă pace, altfel clubul se va stinge" ( Giani Kiriţă, ex-căpitan Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO

Alvarez se lasă, Koulibaly caută
Mijlocaşul Edgar Alvarez, 32 de ani, are de gînd să renunţe la cariera de fotbalist după despărţirea de Dinamo. Hondurianul nu şi-a găsit încă o echipă unde să continue, deşi e liber de contract, iar apropiaţii săi susţin că jucătorul de bandă dreaptă vrea să-şi pună ghetele în cui.

Un alt fotbalist de care "cîinii" s-au despărţit în această iarnă, fundaşul Paul Koulibaly, 26 de ani, finalist cu Burkina Faso la ultima ediţie a Cupei Africii, îşi caută o formaţie la care să joace din această primăvară, dorind să continue în Europa.

Anonimi pe propriul site! :)
Sub protecţia anonimatului, jucătorii lui Ţălnar au "oferit" un mesaj spre a fi publicat pe site-ul oficial al clubului, fcdinamo.ro, în care au criticat diverse informaţii apărute în media şi au spus că la echipă domnesc pacea, prietenia şi belşugul.

"Cînd vine vorba de Dinamo, de vestiarul nostru, toată lumea vorbeşte despre bani şi mai puţin despre fotbal. Situaţia financiară va fi discutată doar cu conducerea clubului. Vrem doar să ne antrenăm şi să jucăm fotbal! Vrem linişte şi o reflectare corectă în faţa suporterilor!" sînt doar cîteva dintre ideile expuse în "scrisoarea" comună a roş-albilor.

3 lei, cel mai ieftin bilet
Roş-albii debutează oficial pe 2013 în partida cu braşovenii din Ştefan cel Mare, duminică, ora 20:30, în direct la Antena 1 şi DolceSport 1, iar şefii încearcă să atragă cît mai mulţi oameni la meci. Tocmai, de aceea, cel mai ieftin tichet costă 3 lei, la peluze. La tribuna a II-a, un bilet este 10 lei, la tribuna I 20 de lei, la tribuna 0 - 30 de lei, iar la tribuna 0-VIP 50 de lei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
thumbzilla
thumbzilla  •  19 Februarie 2013, 21:26
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

bai bogatule care esti tu.o mai arzi prin parcurile din italia cu patura dupa tine ?

xzx
xzx  •  19 Februarie 2013, 18:53
Postat de neuer1606 pe 19 Februarie 2013, 10:03

Va spun sincer, m-am saturat de cate amicale a avut Dinamo in acesta pauza de iarna, am avut amicale din doua in doua zile.:))))))))))))))))))))) Talnar este cel mai slab antrenor pe care l-am vazut in viata mea, el in loc sa ia amicale, el ii alearga pe munte...

nu este slab)) este perfect pentru lotul pe care il are la dispozitie))) Daca nu scapam de Badea va fi deranj mare la echipa.

georgica_p
georgica_p  •  19 Februarie 2013, 12:33

MULT SUCCES!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează