FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ridică baricade! » Stoichiţă îi vrea titulari pe Martinovici şi Bicfalvi în derby-ul cu Rapid

Martinovici va avea misiunea de a întări apărarea Stelei
Martinovici va avea misiunea de a întări apărarea Stelei

Articol de - Publicat sambata, 28 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 20:52

Stoichiţă i-a recuperat după accidentări pe Martinovici şi pe Bicfalvi şi-i vrea pe ambii titulari, în cea mai defensivă formulă de cînd conduce el Steaua.

Steaua are de gînd să fie în Giuleşti mai defensivă decît a fost de-a lungul sezonului. Singura condiţie e ca Martinovici şi Bicfalvi să nu cedeze din punc de vedere fizic pînă duminică seară. Amîndoi revin după accidentări, mai îndelungată fiind absenţa sîrbului, dar s-au antrenat normal în ultimele două zile. Novak va fi fundaş dreapta, iar Eric va juca în linia mediană, lîngă Bourceanu.

Practic, vor exista doi mijlocaşi defensivi plus un "lateral" ultradefensiv cum e Martinovici. Dacă Novak nu va putea juca din start, în locul lui va fi Geraldo, iar Gardoş ar trece stoper, cum a jucat şi contra Vasluiului. Oricare dintre sîrb şi brazilian va prinde echipa îl va avea ca adversar direct pe Surdu, atacantul stînga din echipa lui Răzvan Lucescu. Iar cuplul Bicfalvi - Bourceanu va avea de luptat în centrul terenului cu trei rapidişti: Grigorie, Alexa şi Grigore.

Stoichiţă explică şi de ce ar fi bună prudenţa în Giuleşti: "Un egal n-ar fi chiar rău, fiindcă am cîştiga un punct la «adevăr». E adevărat că o remiză ne-ar aduce în situaţia de a fi la mîna rezultatelor pînă la sfîrşit, adică n-ar mai depinde numai de noi să cîştigăm campionatul".

45 de zile au trecut de la ultima apariţie a lui Martinovici în tricoul Stelei, în victoria cu U Cluj, 1-0 în Ardeal

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
carol
carol  •  28 Aprilie 2012, 07:13

meci greu pentru steaua.

draki
draki  •  28 Aprilie 2012, 02:32

Chiar in acest moment exista 3 din 4 articole in ziar in care steaua e atacata, "stoichita ii pacaleste ca face el echipa", "steaua betoneaza apararea", "tatarusanu impus titular pe viata". Subiectul Tatarusanu e deschis o data la 3 zile cum este el impus de patron pe viata, evident de mintea bolnava a unor jurnalisti care nu dau si argumente pentru care Tatarusanu ar trebui sa fie rezerva, se invoca mai nou "nu iese pe centrari" probabil doar in Romania acest criteriu scoate un portar din poarta, este important ca nu iese pe centrari sau ca nu ia goluri ? imi este greu sa inteleg cum acesti jurlanisti primesc bani sa scrie asemenea aberatii.

draki
draki  •  28 Aprilie 2012, 02:28

A mai observat cineva ca am avut dreptate ? toate articolele din acest ziar in aceasta saptamana au atacat si ironizat steaua, a vazut cineva un articol pozitiv ? in schimb rapid e ridicata in slavi, la fel se intampla si in celalalt ziar in care se scrie de fiecare data cand se vinde un bilet, gata mai sunt 100, in schimb la steaua faceau articole ca de fapt s-au vandut 15.000 de bilete si steaua spune ca 20.000, ca ascund bilete si la meciuri stadionul era plin moment in care normal ca articolele respective disparea ca magaru in ceata.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează