FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rîpă dispare » Fundaşul dreapta e pe făraş: îşi poate căuta o altă echipă

Articol de - Publicat sambata, 30 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 noiembrie 2013 21:17

Adus în iarna trecută de la Oţelul, fundaşul dreapta a fost anunţat că poate să-şi caute echipă.

Cornel Rîpă are zilele numărate la Steaua! Fostul gălăţean n-a reuşit să-l convingă pe Reghecampf că merită să joace, iar acum e liber să-şi caute echipă. Fotbalistul e supărat că nu prinde echipa, iar conducătorii din Ghencea l-au anunţat că va fi lăsat să plece, dacă îşi găseşte o formaţie.

În aceste condiţii, impresarul jucătorului încearcă să-i găsească pretendenţi în spaţiul ex-sovietic. Steliştii vor să scape de el şi pentru că Gabi Matei s-a refăcut şi se antrenează normal, sperîndu-se că, după pregătirea de iarnă, acesta ar putea evolua din nou.

În acest sezon, Rîpă a prins doar două meciuri pentru roş-albaştri, unul în Cupă, cu Avîntul Bîrsana, cînd a fost integralist, şi a mai bifat 36 de minute împotriva lui Gaz Metan Mediaş. În schimb, fundaşul de 23 de ani nu a prins lista UEFA, Reghe preferîndu-l pe Prepeliţă, o improvizaţie, pentru postul de apărător dreapta.

50 de mii de euro a plătit Becali pentru a-l lua pe Rîpă de la Oţelul, acesta fiind adus la insistenţa patronului stelist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
lebateauivre
lebateauivre  •  01 Decembrie 2013, 18:35

e un jucator de clasa, poate juca oriunde... in afara de steaua ! ma intreb de ce l-a adus aici (super)rasa conducatoare (mm, reghe, prodanca) !?

submarina
submarina  •  30 Noiembrie 2013, 17:38

Rapa e un jucator disciplinat tactic. imi plac asemenea fotbalisti. cu el trebuie de lucrat si totul va fi ok. de impus un pic de rautate in caracter, nitel rabdare si ai un jucator pregatit.

vladutz13
vladutz13  •  30 Noiembrie 2013, 14:30

Deci il dau afara pe Rapa dar ii pastreaza pe Gabi Matei si pe Bratu? Asta e problema cand nu ai sef. Reghe si Prodanca isi fac de cap. Rapa e un baiat de viitor cum sa te convinga daca nu ii dai sanse. La fel si cu Parvulescu. De exemplu in turul cu Chelsea in primavara a jucat excelent

Vezi toate comentariile (26)
Comentează