FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Riscă 11 ani » Gigi Becali aşteaptă sentinţa în Dubai: "Dacă e ceva, avionul pe pistă şi am plecat şi de aici"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 17:30

Gigi Becali a luat măsuri şi a plecat din ţară înainte de a se da sentinţa în dosarul sechestrării de persoane, în care riscă 11 ani de închisoare.

Patronul Stelei se află acum în Dubai, cu două zile înainte de data cînd se va da decizia finală în acel dosar, adică 11 februarie.

"Acum sînt în Dubai. Mîine o să mă duc la meciul lui Olăroiu. Luni o să fiu în ţară, ca să nu mai speculeze nimeni că eu vreau să fug", a spus Becali la sportro.

Dar apoi a lăsat de înţeles că şi-a schimbat planurile: "În România e posibil orice, dar să-ţi recuperezi maşina şi apoi să faci puşcărie, nu e posibil. Eu sînt aici mai mult pentru liniştea mamei, e mai bine să mă ştie ea aici. Ca să nu fiu acolo cînd se dă sentinţă. Apropiaţii mei sînt mai liniştiţi aşa.

Dacă ar fi vreo problemă, ipotetic vorbind, avionul pe pistă şi am plecat şi de aici. Voi credeţi că eu sînt papagal să mă iau după Băsescu şi să stau în ţară?"

Luni află decizia finală
Iniţial Gigi Becali fusese achitat pe 19 octombrie 2011, de un complet de trei judecători al ICCJ, el fiind acuzat că le-a ordonat bodyguarzilor doar să îi prindă pe cei care au furat maşina. Procurorul a arătat însă că dacă persoanele din acest dosar ar fi achitate, s-ar crea impresia că orice persoană care are bodyguarzi îşi permite şi să depăşească limitele legale în a-şi face dreptate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (209)
oldlion
oldlion  •  10 Februarie 2013, 12:14
Postat de ave_biancorossi pe 09 Februarie 2013, 22:49

o foarte micuta continuare: sechestrarea de persoane este o infractiune ce presupune o actiune de "rapire" de libertate pe un termen de cel putin 24 ore, in scop de razbunare, rascumparare, prostituare, santaj, samd. ori, in speta de fata, a fost mai degraba o mica razbunare, e drept, prosteasca, la ordinul lui gh becali. dar, a pune semnul egal intre fapta concreta si reala si fapta de rapire de libertate pe un termen dat este nu doar o eroare, ci chiar una pe care nici studentii de la drept nu au voie sa o comita. cu atat mai mult judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie. dixit all..)

in sfarsit am inteles nea gigi: razbunare= inchisoare mica razbunare= libertate

dannicola
dannicola  •  10 Februarie 2013, 09:00

Daca e adevarat este trist. Vom afla miine. Vorbim de un fost "parlamentar" european si de un actual "parlamentar" al Romaniei!? Cu toate ca nu sunt lamurit de acuzatiile aduse ma intreb : chiar isi permite multe acest individ, cine il opreste? Dar "averea" pe care se lauda ca o are este pe numele lui? Poate fi "retinuta" drept garantie...etc Vedem miine ce tara avem.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  10 Februarie 2013, 01:09
Postat de ovi81ugw pe 10 Februarie 2013, 00:11

trebuia sa-i ia permisul ca a transportat persoane in portbagaj trebuia sa faca doua ture daca nu mai avea loc pe scaune,degeaba s-a rugat ala de el sa-l bage in portbagaj...el trebuia sa refuze...

...........)))))))))) super.. taximetrie ilegala, da... dar nu sechestrare de persoane. am explicat pe larg, mai jos.

Vezi toate comentariile (209)
Comentează