FOTBAL  »  Superliga  »  “U” CLUJ

"Riscăm să ne desfiinţăm"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 mai 2008 00:00

Preşedintele Universităţii, Toni Doboş, a declarat ieri că există riscul desfiinţării clubului. "Această săptă­mî­nă va fi hotărîtoare. Clubul se va desfiinţa în cazul în care nu se plătesc ratele de contract, cel puţin una din cele trei restante, deoarece va rămîne fără ju­că­tori. După toate cele întîmplate şi cei de la Impact pro­­babil se gîndesc dacă să mai preia sau nu pache­tul majoritar de acţiuni. Sper să nu se ajungă la des­fiin­ţare. Nu vreau să fiu omul care va îngropa acest club", a spus Doboş.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (21)
 •  13 Mai 2008, 06:20

Jeg"U"rile se desfiintaza, asta e , cine ii vrea rusinea clujului si a ardealului . HUligani parveniti!!! Noi avem cupa si campionatul , voi ce aveti ? un municipal in Ruine ha ha ha ha!!

 •  12 Mai 2008, 21:56

daca u se desfiinteza,va omor noaptea in somn si promit solemn ca va dau foc,la toti si la toata tara.Boc,zilele tale sunt numarate...

 •  12 Mai 2008, 18:07

mah ahgire nu vezi ca esti prost de bubui.Macar taci franarule.Daca se desfiinteaza U va fi o revolutie la Cluj

Vezi toate comentariile (21)
Comentează