FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CORESPODENȚĂ GSP DIN TURCIA Discursul lui Rivaldinho înainte de reluare Superligii: „Universitatea Craiova e o echipă mare! Titlu? Se poate”

Rivaldinho e gata de reluarea Ligii 1
Rivaldinho e gata de reluarea Ligii 1

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 13:50 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 14:32

Rivaldinho, 27 de ani, are un discurs ferm după cantonamentul Universității Craiova din Antalya în care a marcat de două ori pentru juveți, brazilianul spunând că și revenirea unui concurent, Koljici, îl stimulează în plus.

Rivaldinho a înscris în fiecare partidă pe care a bifat-o în Antalya. Brazilianul a fost prezent în fața porții adverse, a încercat să-și creeze situații periculoase.

Cu Kecskemeti, locul 2 în Ungaria, scor 3-1, a închis tabela cu o reluare cu capul, gol de atacant de gura porții, cu Widzew Lodz (locul 3 în Polonia), scor 1-0, a punctat în finalul primei reprize, reluare pe lângă goal-keeper-ul ieșit în întâmpinare.

Fotbalistul a mărturisit că se simte foarte apreciat la gruparea din Bănie. Fiul celebrului Rivaldo a învățat foarte bine limba română, îi este ușor să comunice cu coechipierii, mai vorbește portugheză, spaniolă și engleză. Are atitudine, agresivitate pe teren. 

Apariție rară cu soția lui Victor Pițurcă. Cum arată femeia alături de care este de 30 de ani
APARIȚIE
Apariție rară cu soția lui Victor Pițurcă. Cum arată femeia alături de care este de 30 de ani

Rivaldinho, încrezător înainte de reluare Superligii: „Universitatea Craiova e o echipă mare”

Iar discursul sud-americanului este pe placul suporterilor juveților:

Sper că am turat motoarele și pentru campionat, trebuie să începem în forță. Brazilian, «prazilian», mă simt bine. Sper să am cât mai multe reușite în campionat.

Revenirea lui Koljici este benefică. Îmi place concurența, e normală la o echipă mare. Pot să joc și împreună cu el. Nu e treaba mea, ci a lui Mister. Eu sunt dator să mă pregătesc cât mai bine, dânsul decide.

Am făcut o pregătire bună, suntem gata pentru campionat. Cine vine antrenor, cine e, cine nu e nu este treaba noastră. Treaba noastră este să ne facem munca pe teren. Staff-ul care a venit, a venit să ne ajute, iar noi să-i ajutăm pe cei din staff.

Suntem o echipă mare, trebuie să arătăm asta. Titlul? Se poate. Totuși, să nu visăm de acum. Orice e posibil. Craiova este o echipă mare. Și eu visez la titlu, precum ceilalți suporteri.

Toți s-au întărit, dar pe mine mă interesează doar Craiova. Vedem pe teren ce va fi, Craiova trebuie să arate pe gazon că e cea mai bună.

16meciuri, un gol și trei assist-uri a bifat „Riva" în ediția de toamnă pentru olteni

Îmi place mult România. Sunt oameni spectaculoși peste tot. Suntem fericiți aici, foarte fericiți, și eu, și familia mea, ne simțim minunat. Ne place totul. Am trei copii acasă, soție, suntem foarte bine.

Tata îmi transmite mereu să fiu mai bun, în fiecare zi, să mă pregătesc bine, să nu las lucrurile negative să-mi intre în cap. Sper să vină și el curând, are un eveniment în februarie sau martie în România. Eu sper să vină și când va lua Craiova titlul

- Rivaldinho, atacant CSU Craiova

VIDEO Eugen Neagoe, declarații după duelul cu Partizan: „M-a mulțumit atitudinea lor”

Citește și: 

Fotbalistul lui Mititelu, propus rivalei din oraș » Rotaru confirmă: „Nu am vrut să intrăm în litigiu”

Eugen Neagoe încă îi caută postul lui Alexandru Ișfan » Unde a dat cel mai bun randament în cantonament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dandana
dandana  •  17 Ianuarie 2023, 10:17

Anul asta titlu la Craiova nu se poate.! Doar dacă CFR joaca atât de prost, încât își dau cu stângul în dreptul. Sunt câteva puncte în minus care se vor vedea. Și nu cu un transfer faci lumina și alte minciuni de transferuri pe drum. Dacă nu cumperi nu ai ce vinde si cum câștiga , este foarte simplu. Vad pe nebuni ăștia ca tot vorbesc de campionat și l-au adus doar pe Ișvan sau cum îl cheamă, și vreo 4 minciuni ca apar alți noi. Sigur vor apărea un Mamut venit fără bani. Treziți-vă naiba ca este de *** ce se întâmplă. Bai fanilor nu v-ați saturat sa fiți mințiți de Cîrțu și Rotaru? De fiecare data anunță transferuri spectaculoase dar cad. Pai ce profesioniști sunteți în clubul ăla sa nu știți sa aduceți jucători? Ce căutați sa conduci un club dacă nu va pricepeți și aduceți mulți fără bani. De ce Becali poate și voi nu? De ce Becali da 800 de mii și la anu îl dă cu 3 milioane iar voi nu puteți? Pentru ca investiția la Craiova este 0, se hrănește di sponsori și televiziune din păcate. Jucători care sunt spera sa poată face ceva, dar se zice ca este atât de bun după cum ai dat bani pe el. Majoritatea sunt aduși gratis, nu poți face niciodată performanțe. Iar tu Cîrțule a mia oară vor ești numai prosti la tv ratând un transfer, faci în asa fel încât sa nu ne mai lipim de el. Lași încet și nu faci gălăgie, poate se răzgândesc. Dar când tu ii jignești... Zici ca lucrezi pentru Mititelu. Și ceva este putred, de când ai întrat în acest club totul s-a dus de dracu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Ianuarie 2023, 19:58

Riva este campionul nostru ...

..kuba
..kuba  •  16 Ianuarie 2023, 18:27

Mogoșoaia nu are nici o șansa in fata Berceniului și mai ales a CFR-ului.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează