FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Rivaldinho, după „divorțul” de CSU Craiova: „Am avut ofertă de 600.000 de euro. Nu m-au lăsat să plec”

Rivaldinho // foto: Imago Images
Rivaldinho // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 18:26 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 23:51

Universitatea Craiova l-a pus miercuri pe liber pe brazilianul Rivaldinho (28 de ani), după 9 luni petrecute de acesta în Bănie. Acum, atacantul dă din casă despre perioada petrecută în alb-albastru.

CS Universitatea a renunțat la serviciile lui Rivaldinho înainte de finalul sezonului, cu 4 etape rămase până se va trage cortina peste SuperLigă.

Aparițiile lui Rivaldinho pe teren erau sporadice, el avea statutul de rezervă și era aruncat în luptă rar, pe finalul meciurilor.

Acum, din postura de fotbalist liber de contract, Rivaldinho dă din casă despre perioada petrecută în Bănie. Spune că au existat două oferte pe numele său, ambele refuzate de olteni. Una i-ar fi putut aduce un salariu anual de 1,2 milioane de euro!

Firma lui Dumitru Dragomir presează Dinamo pentru datorii la cazare. Cât trebuie să plătească alb-roșiii
Dinamo
Firma lui Dumitru Dragomir presează Dinamo pentru datorii la cazare. Cât trebuie să plătească alb-roșiii

Rivaldinho, după ce a plecat de la CSU Craiova: „M-au vrut Wydad din Maroc și Al Khor din Qatar”

„Am încercat să reziliez contractul încă de acum o lună, dar atunci nu s-a dorit să plec gratis. Am simțit că pierd spațiu. Nu prea eram folosit, intram 15 minute, 20 de minute, 12 minute și așa mai departe. Nu s-a schimbat nimic de o lună, o lună și ceva.

Când impresarul meu a vorbit cu clubul, în iarnă, a venit cu o ofertă de 300.000 de euro pentru mine. M-a vrut Wydad din Maroc. Am mai avut și o variantă din Qatar, unde luam salariu 600.000 de euro pe sezon.

Era discuția cu Al Khor, liderul din liga a 2-a. Dacă promovau, salariul meu se dubla. Erau bani mulți, dar nu am fost lăsat să plec atunci”, a transmis Rivaldinho, conform Playsport.

Dacă ar fi plecat la Al Khor, Rivaldinho ar fi ajuns, cel mai probabil, la salariul de 1,2 milioane de euro. Asta pentru că echipa qatareză este prima în liga secundă cu o etapă înainte de finalul sezonului, la un pas de promovare!

Rivaldinho: „Cred că voi rămâne în România”

Brazilianul a fost deranjat de faptul că nu primea mai multe șanse în Bănie. Era a treia variantă pe postul de atacant, după Elvir Koljic și Jovan Markovic.

„Cu Rădoi îmi câștigasem postul de titular. După, am mai prins puține partide. De aia am vrut să plec, să reziliem. Am avut acum o ședintă cu domnul Rotaru, ne-am văzut față în față și am rezolvat în 10 minute.

M-a înțeles. Cu el m-am înțeles foarte bine, nu a cerut niciun ban pentru reziliere. A fost de acord să mă lase liber dacă asta am cerut”, spune Rivaldinho.

Fiul marelui Rivaldo sugerează că ar putea continua în România: „Cred că până la finalul lunii voi semna cu cineva. Am variante, dar prefer să nu discut nimic acum. Cred că voi rămâne în România”.

Mă simțeam în afara luptei, eram a 3-a variantă după Markovic și Koljic. Cred că am suficientă calitate încât să fiu primul sau al doilea.

Nu voiam să mai fiu stresat și supărat acasă, să stric atmosfera în familie. Nu mai voiam să fiu nervos. Așa, merg 10 zile în vacanță, nu mai vreau să aud nimic de fotbal, apoi revin.

- Rivaldinho

Mai multe știri din Liga 1: 

Acord în Liga 1! Clubul a bătut palma cu antrenorul dorit: „Avem o înțelegere. Are toată încrederea noastră”

Delegare cu dedicație anti-Hagi? Farul - Rapid va fi arbitrat de „centralul” care a produs un scandal uriaș în Giulești și despre care Balaj a spus: „Are spatele asigurat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Mai 2023, 11:28

...Riva putea sa ne ajute mai mult daca ar fi fost folosit ...noi ne am batut joc de brazilian ...dupa ce l am dat afara pe LB ca sa l punem pe Radoi ...sa ne bata prostii lui mititelu ...nici campioni nu suntem nici cupe europene vnu prindem dar ne mandrim ca venim 30 000 la stadion ...

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  06 Mai 2023, 01:42

Multumim, Riva!

dandana
dandana  •  05 Mai 2023, 23:47

Cred că nu au fost corecți. Dă-l dacă se poate ai nu îți bate joc de ek. Cat despre el ca jucător slăbuț, dar recunosc ca dacă era în locul lui Markovici avea peste 10 goluri. Iar ca Rotaru și-a bătut joc de uni fotbaliști buni și a impus în echipă niște ratați.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează