FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-0

Rivaldo la București! După primul gol la Dinamo, Rivaldinho dezvăluie promisiunea făcută de tatăl său

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 23:10

Rivaldinho a marcat primul gol în tricoul lui Dinamo, în victoria 2-0 cu CFR Cluj, și a declarat la finalul partidei că tatăl său i-a promis că va asista la un meci în săptămânile următoare.

"Era și momentul să marchez pentru că meciul trecut am dat în bară. De această dată mister mi-a dat încredere și am avut șansa de a marca. Întotdeauna voi aveam presiunea asupra mea pentru că sunt fiul cui sunt, dar oamenii trebuie să înțeleagă că nu sunt Rivaldo. Tatăl meu a spus că vine să mă vadă la un meci săptămânile următoare.

E dificil să câștigăm titlul, dar nu imposibil, trebuie să o luăm pas cu pas, nu putem să spunem că sperăm la titlu când venim de jos", a spus Rivaldinho la TV Dolce Sport.

Detalii despre meci, AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
bakunin
bakunin  •  06 Aprilie 2017, 09:33
Postat de bogdany8 pe 06 Aprilie 2017, 02:04

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redshow
redshow  •  06 Aprilie 2017, 08:56

Cui ii pasa ??? Alte echipe aduc jucatori de talia lui Rivaldo ca adversari in meciuri oficiale. Ce- i drept cu buget de 10000 de euro pe sezon e greu sa intalnesti echipe cu jucatori de genul....

bogdany8
bogdany8  •  06 Aprilie 2017, 02:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează