FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rivalitate uitată » Rotariu ţine partea Stelei şi a Rapidului: ”E păcat”

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 23 iunie 2013 13:56

Dorin Rotariu a vorbit despre posibila excludere a Stelei din Champions League, dar şi despre retrogradarea Rapidului.

Steaua nu merită să fie exclusă din Cupele Europene, ar fi un gest sever, n-ar fi normal”, a comentat jucătorul dinamovist pentru GSP.RO.

Rotariu a vorbit şi despre rivalii de la Rapid, care vor juca în liga secundă din sezonul viitor. ”Pentru noi era stimulativ şi cu Rapid în prima ligă. Sunt o echipă de top, cu tradiţie şi e păcat că nu mai există. Sper să revină cît mai curînd”, a declarat mijloacaşul ”cîinilor”.

Dinamoviştii se pregătesc acum la Poiana Braşov. ”Suntem dezamăgiţi că nu am prins un loc de cupe europene, dar  ne vom pregăti cu şi mai mare motivaţie pentru a putea ajunge în Europa la anul”, a spus tînărul fotbalist de la Dinamo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dol
dol  •  24 Iunie 2013, 00:05

"... pentru a putea ajunge in Europa la anul." Asta nu e mentalitate de jucator la Dinamo. Un jucator la dinamo trebuie sa se gandeasca numai la titlu.

flytudor
flytudor  •  23 Iunie 2013, 17:21

Dorin e un tanar extraordinar, u un viitor mare , e modest , respectuos si serios cu profesia lui....Se vede implicarea parintilor in viata lui , care i-au dat o educatie frumoasa,..Astfel de tineri are nevoie fotbalul nostru pentru a avea o noua generatie de aur ,Respect tatalui sau , pentru ceea ce Dorin este.

presa_e_de_cacat
presa_e_de_cacat  •  23 Iunie 2013, 16:05

De cine putea fi scris articolul, daca nu de apostol :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează